4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Adrian Lăcătuş, Senior Commercial Director PepsiCo pentru Balcanii de Est, despre anul 2022 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

23.11.2022, 17:51 PepsiCo este într-o continuă dezvoltare în România, iar anul 2022 a consolidat rolul nostru de hub de producţie şi distribuţie pentru multe pieţe din regiune.

Luna trecută, am anunţat o investiţie în valoare de 100 de milioane de dolari în trei linii de producţie operaţionale şi un nou depozit automat, capabilităţi de automatizare şi un nou masterplan în fabrica din Popeşti-Leordeni...

Am fost alături de comunitatea locală pe care am ales să o susţinem în 2022 prin donaţii către ONG-urile şi am ajutat numeroşi fermieri, achiziţionând cartofi de procesare la preţuri competitive, şi am oferit sprijin financiar pentru începerea campaniei agricole...

23.11.2022, 17:51

PepsiCo este într-o continuă dezvoltare în România, iar anul 2022 a consolidat rolul nostru de hub de producţie şi distribuţie pentru multe pieţe din regiune. Luna trecută, am anunţat o investiţie în valoare de 100 de milioane de dolari în trei linii de producţie operaţionale şi un nou depozit automat, capabilităţi de automatizare şi un nou masterplan în fabrica din Popeşti-Leordeni. Tot anul acesta, am inclus în portofoliul de snackuri din România renumitul brand Cheetos şi produsele Elmas, oferind astfel şi mai multe opţiuni de gustări delicioase consumatorilor noştri. De asemenea, am încheiat un parteneriat strategic cu AQUA Carpatica, prin care PepsiCo va distribui apa minerală naturală poziţionată premium în România şi în Polonia, cu oportunităţi de extindere pe alte pieţe, inclusiv în Statele Unite. Am fost alături de comunitatea locală pe care am ales să o susţinem în 2022 prin donaţii către ONG-urile şi am ajutat numeroşi fermieri, achiziţionând cartofi de procesare la preţuri competitive, şi am oferit sprijin financiar pentru începerea campaniei agricole, cumpărarea seminţelor şi îngrăşămintelor, achiziţia de maşini agricole sau sisteme de irigat şi chiar construirea depozitelor. Cu siguranţă 2022 a fost un an cu proiecte ambiţioase şi pentru echipa ZF, aniversarea de 24 de ani de activitate media este o mare realizare. Mulţumim pentru că de-a lungul acestor ani aţi dovedit a fi un reper de jurnalism şi una dintre principalele instituţii media din România cu ştiri şi analize de înaltă calitate.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!