1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Retail – Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, caută 100 de manageri: Să fie buni negociatori. Românii pot convinge mai ușor decât oricine – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Pentru 2022, Alexandrion Group pregătește continuarea agresivă a procesului de expansiune globală, lansarea primului whisky single malt românesc și lansarea unei game premium de băuturi care va concura cu mărci puternice... ... Planul este însă ca investițiile globale ale Alexandrion în Grecia să depășească, într-un deceniu, 100 de milioane de euro, relevă date analizate de Profit.roGrupul a finalizat deja discuțiile cu Guvernul elen și autoritățile locale, lucrările fiind programate să înceapă în acest an, astfel încât în 2023 distileria să poată funcționa cu peste 100 de angajați... ... În primă fază, Alexandrion wines & Spirits va fi reprezentantul exclusiv a 23 de companii internaționale și 54 de branduri pe piața elenă, indică date analizate de Profit.roUlterior, Alexandrion plănuiește extinderea activității de distribuție pe această piață, atât pentru produse proprii, cât și pentru produse ale altor companii.Înființat în 1994, Alexandrion Group, controlat de Nawaf Salameh, are două unități de producție în România, în Rădăuți, județul Suceava, și Ploiești, județul Prahova, precum și birouri și filiale în Cipru, Brazilia, Grecia și SUA.

Alexandrion Group, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din Româniaare 100 de poziții de management deschise, ȋn România și la nivel global.

Pentru 2022, Alexandrion Group pregătește continuarea agresivă a procesului de expansiune globală, lansarea primului whisky single malt românesc și lansarea unei game premium de băuturi care va concura cu mărci puternice, cunoscute la nivel mondial. 

„Avem 100 de poziții de management deschise ȋn România și la nivel global. În fiecare țară în care ne extindem, facem trei acțiuni importante. În primul rând, deschidem o companie de import-export și distribuție. Dacă putem achiziționa un distribuitor, îl achiziționăm, dacă nu, ne înființăm propria companie de distribuție și dacă merită să investim în producție, facem investițiile necesare. Apoi angajăm oamenii care să coordoneze activitatea.

Pentru mine este foarte important ca cei care sunt ȋn poziții de country manager și director comercial să aibă o experiență puternică în vânzări și să fie buni negociatori. Cred că românii, care cunosc istoria, povestea și procesul de producție pentru băuturile din portofoliul nostru cel mai bine, pot convinge clienții globali să le încerce, mai ușor decât oricine”, a spus Nawaf Salameh, Președintele Fondator al Grupului Alexandrion.

Alexandrion Group a încheiat anul 2021 cu rezultate care au depășit semnificativ țintele stabilite pentru anul trecut. Grupul a depășit ținta de producție la nivel global cu 40%, în timp ce ținta de cifră de afaceri globală, de 1 miliard de lei, a fost depășită cu 30%.

Cum a anunțat Profit.ro, compania pregătește una dintre cele mai mari investiții străine din Grecia, o distilerie în Kavala, investiție care, numai în prima fază, ar trebui să atingă 35 de milioane de euro. Planul este însă ca investițiile globale ale Alexandrion în Grecia să depășească, într-un deceniu, 100 de milioane de euro, relevă date analizate de Profit.ro.

Grupul a finalizat deja discuțiile cu Guvernul elen și autoritățile locale, lucrările fiind programate să înceapă în acest an, astfel încât în ​​2023 distileria să poată funcționa cu peste 100 de angajați.

Distileria va avea o capacitate de producție de 30 de milioane de litri de alcool etilic pe an, care în a doua fază va ajunge la 60 de milioane de litri pe an, iar în a treia fază, la 90 de milioane de litri.

Proprietarul Alexandrion, sirianul Nawaf Salameh, are o strânsă legătură cu Grecia, cei trei copii ai săi născându-se în statul elen, acolo unde acesta s-a dus după studiile din România.

În vară, Profit.ro a anunțat că Alexandrion Wines & Spirits, membră a Alexandrion Group, se extinde în Grecia, unde va prelua importul, distribuția și promovarea unui portofoliu extins de băuturi spirtoase și vinuri.

În primă fază, Alexandrion wines & Spirits va fi reprezentantul exclusiv a 23 de companii internaționale și 54 de branduri pe piața elenă, indică date analizate de Profit.ro.

Ulterior, Alexandrion plănuiește extinderea activității de distribuție pe această piață, atât pentru produse proprii, cât și pentru produse ale altor companii.

Înființat în 1994, Alexandrion Group, controlat de Nawaf Salameh, are două unități de producție în România, în Rădăuți, județul Suceava, și Ploiești, județul Prahova, precum și birouri și filiale în Cipru, Brazilia, Grecia și SUA.

Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, caută 100 de manageri: Să fie buni negociatori. Românii pot convinge mai ușor decât oricine

În 2020, Alexandrion a preluat un distribuitor de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Cipru, Cavaway, ținta fiind de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători pe piața băuturilor din Cipru. Alexandrion și-a deschis un birou în Cipru în 2017.

În 2018, grupul Alexandrion a primit avizul din partea autorităților americane pentru a construi prima sa distilerie din SUA, în orașul Carmel din statul New York, în cadrul unui proiect cu o investiție inițială de peste 40 de milioane de dolari. 

În 2020, Alexandrion a avut afaceri de 100 de milioane de euro.

În România, grupul a cumpărat, în 2017, și hotelul New Montana din Sinaia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!