3.2 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Retail – Alexandrion Group a susţinut evenimentele care marchează Ziua Independenţei SUA – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România a susţinut seria de evenimente care marchează Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii, organizate in România, ȋn luna iulie. Aceste parteneriate sunt o expresie a contribuţiei Grupului la consolidarea relaţiilor dintre România şi SUA. Alexandrion Group este prezent ȋn SUA

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România a susţinut seria de evenimente care marchează Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii, organizate in România, ȋn luna iulie. Aceste parteneriate sunt o expresie a contribuţiei Grupului la consolidarea relaţiilor dintre România şi SUA. Alexandrion Group este prezent ȋn SUA de câţiva ani şi construieşte ȋn New York o distilerie care va fi a patra ca dimensiuni din ţară.

Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group, a spus: “Anul acesta Alexandrion Group sărbătoreşte Ziua Independenţei SUA de trei ori. Parteneriatul strategic dintre România şi SUA este o ancoră solidă pentru securitatea, prosperitatea economică și bunăstarea social a României, iar Alexandrion Group face anul acesta, la fel ca ȋn anii precedenţi, toate eforturile necesare pentru a-l susţine şi a-l dezvolta. Sunt mândru că afacerea mea de familie, Alexandrion Group, contribuie la consolidarea parteneriatului dintre România şi Statele Unite ale Americii, atât prin operațiunile noastre de retail, cât și prin construirea unei distilerii la New York, care va fi a patra ca dimensiune din SUA. În plus, nu cu mult timp în urmă, în luna mai, am dezvăluit Carpathian Single Malt, primul whisky single malt românesc, ȋntr-un eveniment organizat la Washington, la reședința Ambasadorului României ȋn SUA, dl. Dan Andrei Muraru.”

Pe 4 iulie, Alexandrion Group şi Excelenţa Sa, Ambasadorul Adrian Zuckerman (ret.), au organizat un eveniment spectaculos la Studiourile Cinematografice Buftea, la care au participat sute de invitaţi: diplomaţi reprezentând misiunile diplomatice ale mai multor ţări, oameni de afaceri, factori de decizie politici, celebrităţi şi presă.

Ambasadorul Adrian Zuckerman (ret.) a declarat: “A fost o plăcere să celebrez Ziua Idependenţei SUA alături de Nawaf Salameh, cu care am găzduit acest eveniment şi alături de alţi prieteni din România. […] Am spus ȋntotdeauna că poporul american este cel mai bun prieten al României. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze România şi Statele Unite ale Americii.”

La fel ca ȋn anii precedenţi, Alexandrion Group a fost partner la evenimentul organizat de Ambasada SUA ȋn România, pe 1 iulie, unde a animat atmosfera cu băuturi spirtoase şi vinuri din portofoliul său.

Al treilea eveniment din această serie, pe care Alexandrion Group este ȋncântat să ȋl susţină va fi petrecerea ȋn cinstea Zilei Independenţei SUA, organizată de Camera de Comerţ Americană ȋn România, pe 6 iulie. Alexandrion Group este membru al Camerei şi este implicat activ ȋn iniţiativele lansate de aceasta comunitate de business.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!