3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Alexandru Rizea, fondator, Lemet, despre anul 2015 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În Ziarul Financiar de joi, 26 noiembrie 2015, la pagina 10 vedem titlul “Cei care au montat eoliene îşi văd banii peste 33 de ani, dar durata de viaţă a proiectelor este de 25.” În acea perioadă am considerat şi noi că nu este bine să investim în centralele fotovoltaice.

Dar la începutul anului 2021 am avut inspiraţia de a hotărî să montăm cinci centrale fotovoltaice cu putere totală de 1,8 MW.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

21.11.2022, 08:13

Nu pot vorbi despre un an, pentru că ani buni, la rând, Ziarul Financiar a fost zilnic în biroul meu, ca un instrument de lucru pentru confirmarea, infirmarea sau corectarea deciziilor, strategiilor, care trebuia să ţină cont de condiţiile mediului economic. La aniversare, venim cu amintiri frumoase. În cele două fotografii vedem câteva numere şi câteva decupaje cu titluri, marcate, de interes la vremea aceea, pentru noi. Este o mică arhivă. Este o istorie trăită împreună. Este o dovadă că munca dumneavoastră a fost utilă, de-a lungul timpului.  Sunt urmele acestei munci, călcate de trecerea timpului. Ele fac parte din patrimoniul firmei Lemet. În Ziarul Financiar de joi, 26 noiembrie 2015, la pagina 10 vedem titlul “Cei care au montat eoliene îşi văd banii peste 33 de ani, dar durata de viaţă a proiectelor este de 25.” În acea perioadă am considerat şi noi că nu este bine să investim în centralele fotovoltaice. Dar la începutul anului 2021 am avut inspiraţia de a hotărî să montăm cinci centrale fotovoltaice cu putere totală de 1,8 MW. Urez Ziarului Financiar şi oamenilor care îl fac, viaţă lungă, plină de succese şi prosperitate.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!