3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Retail – Alimente – Panica alimentelor de bază din supermarketuri se… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Gabriel Pâslaru, reprezentant relații publice al lanțului de magazine, explică faptul că Profi a decis să pună afișele la rafturi din cauza observării unui interes sporit nejustificat la alimentele de bază... „Ne dorim să evităm să ajungem ca în anii trecuți, la începutul crizei, când de azi pe mâine creșterea la făină a fost de 500%, o creștere imposibil de administrat, pentru că nici furnizorii nu dețin astfel de stocuri să putem umple de azi pe mânie rafturi... Pentru că anii trecuți după ce ne-am dat peste cap și am luat de nu ne-a mai ajuns, o cerere de 500% eu n-am mai întâlnit, în cele din urmă oamenii s-au lămurit că nu este chiar așa cum au crezut și au început să vină să ne roage să le cumpărăm marfa înapoi... Știrea anunțată în județul Timiș este confirmată acum și în Sibiu, iar explicația e simplă: din cauza zvonurilor care anunță o posibilă criză a alimentelor ori una a energiei electrice.

În mai multe supermarket-uri au apărut afișe prin care cumpărătorii sunt înștiințați că nu pot cumpăra alimente de bază decât într-o anumită limită.

Panica a izbucnit după ce Guvernul de la Beijing a îndemnat populația să își facă rezerve alimentare și de produse de primă necesitate, pentru a face față nevoilor zilnice și situațiilor de urgență. Oamenii nu au primit explicații pentru acest apel și se tem că țara ar putea fi amenințată de lipsa alimentelor.

Știrea anunțată în județul Timiș este confirmată acum și în Sibiu, iar explicația e simplă: din cauza zvonurilor care anunță o posibilă criză a alimentelor ori una a energiei electrice, pot crea probleme de aprovizionare, scrie Turnul Sfatului.

Gabriel Pâslaru, reprezentant relații publice al lanțului de magazine, explică faptul că Profi a decis să pună afișele la rafturi din cauza observării unui interes sporit nejustificat la alimentele de bază, respectiv zahăr, făină și ulei.

„Ne dorim să evităm să ajungem ca în anii trecuți, la începutul crizei, când de azi pe mâine creșterea la făină a fost de 500%, o creștere imposibil de administrat, pentru că nici furnizorii nu dețin astfel de stocuri să putem umple de azi pe mânie rafturi. Cumpărătorul vine în magazin și nu găsește ce-i trebuie, dacă nu găsește ce-i trebuie se sperie și dintr-o dată te trezești cu o panică, de multe ori nejustificată. Pentru că anii trecuți după ce ne-am dat peste cap și am luat de nu ne-a mai ajuns, o cerere de 500% eu n-am mai întâlnit, în cele din urmă oamenii s-au lămurit că nu este chiar așa cum au crezut și au început să vină să ne roage să le cumpărăm marfa înapoi. Mulți și-au făcut provizii de neimaginat gândindu-se la speculă și avantaj, pentru că urmau să le vândă vecinilor sau mai știu eu cui. V-am dat toată această imagine ca să înțelegeți că noi suntem foarte atenți la volume”, este citat Gabriel Pâslaru.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!