28 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Retail – ANALIZĂ ZF. Cum se pregătesc retailerii de bricolaj pentru facturile mari la energie? Dedeman: Analizăm ideea de a închide magazinele mai devreme, însă deocamdată nu am luat nicio decizie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Artsani a schimbat, începând cu 3 octombrie 2022, programul magazinului său din Ploieşti, închizându-l cu o oră mai devreme, cu scopul de a reduce consumul de energie.

Artsani, un busi ness în domeniul bri co la jului, cu două ma gazine în judeţul Pra hova, a schimbat, în ce pând cu 3 octom brie 2022, programul magazinului său din Ploieşti, închizându-l cu o oră mai devreme, cu scopul de a reduce consumul de energie.

Artsani Com, firma prin care este operat businessul celor două magazine de bricolaj Artsani din Prahova, a revenit pe plus şi a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 173 de milioane de lei, în creştere cu 5% faţă de anul precedent, după cum arată datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Artsani a schimbat, începând cu 3 octombrie 2022, programul magazinului său din Ploieşti, închizându-l cu o oră mai devreme, cu scopul de a reduce consumul de energie.
♦ Artsani, cu două magazine în judeţul Prahova, a schimbat programul magazinului său din Ploieşti, închizându-l cu o oră mai devreme, cu scopul de a reduce consumul de energie ♦ Dedeman, cel mai mare jucător de pe piaţa locală a bricolajului, se gândeşte la reducerea programului magazinelor sale ♦ Francezii de la Leroy Merlin au ales să investească în soluţii pentru obţinerea energiei din surse regenerabile.

Creşterea costurilor cu energia, o nebuloasă care afectează toate businessurile, i-a orien­tat şi pe retailerii din bricolaj către soluţii care să reducă sau să eficientizeze consu­mul. Dacă unele busi­nessuri de profil au ales deja să-şi închidă magazinele mai devreme, altele încă mai analizează această posibilita­te sau investesc în alte soluţii care să micşoreze cheltuie­lile cu energia.

Artsani, un busi­ness în domeniul bri­co­la­jului, cu două ma­gazine în judeţul Pra­hova, a schimbat, în­ce­pând cu 3 octom­brie 2022, programul magazinului său din Ploieşti, închizându-l cu o oră mai devreme, cu scopul de a reduce consumul de energie.

„Am făcut nişte calcule şi am ajuns la concluzia că trebuie să ne gospodărim sin­guri, iar aceasta este o soluţie bună. Sperăm că astfel vom reduce cheltuielile“, a spus Oleg Tătaru, unul dintre acţionarii afacerii.

Artsani Com, firma prin care este operat businessul celor două magazine de bricolaj Artsani din Prahova, a revenit pe plus şi a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 173 de milioane de lei, în creştere cu 5% faţă de anul precedent, după cum arată datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul, pe de altă parte, a scăzut cu 9% şi tot în scădere uşoară a fost şi numărul de angajaţi, care a ajuns de la 294 în 2020 la 286 anul trecut.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!