2.4 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Retail – Andreea Moldovan, general manager al Avon SEE, despre anul 2022 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

De la primul parfum, la poziţia #1 printre jucătorii din categorie, de la prima mână de ajutor, la peste 3,5 milioane de dolari donaţi în lupta cu cancerul de sân şi violenţa domestică, povestea Avon este povestea unei comunităţi de peste 120.000 de reprezentanţi, o poveste cu şi despre oameni de la care învăţ în fiecare zi despre curaj, despre adaptare şi despre solidaritate.

23.11.2022, 21:00

La ceas aniversar, gândurile mi-au mers tot către un moment aniversar. Am ales 2022, anul propriei noastre aniversări: în luna septembrie am împlinit 25 de ani de activitate Avon în România. De la primul parfum, la poziţia #1 printre jucătorii din categorie, de la prima mână de ajutor, la peste 3,5 milioane de dolari donaţi în lupta cu cancerul de sân şi violenţa domestică, povestea Avon este povestea unei comunităţi de peste 120.000 de reprezentanţi, o poveste cu şi despre oameni de la care învăţ în fiecare zi despre curaj, despre adaptare şi despre solidaritate. Sunt valori pe care le voi păstra aproape în continuare şi în business, dar şi în viaţa personală. În toţi aceşti ani, voi ne-aţi servit ca reper în presa business şi nu doar ca sursă de ştiri, ci şi ca sursă de inspiraţie. Urmăresc cu plăcere seria Afaceri de la Zero, iar în timp ce scriu aceste rânduri nu pot să nu îmi amintesc o ediţie care m-a inspirat din primăvara acestui an: povestea fondatoarei Atelierului de dulciuri Love at First Bite. Atunci când mă uit în urmă, cu siguranţă anii buni sunt cei cei pe care îi „savurez” şi care mă încarcă cu încredere. În acelaşi timp, sunt o mulţime de lecţii extrem de importante pe care le-am învăţat şi paşi pe care i-am făcut în anii grei, iar la ei mă uit mereu din perspectiva provocării la adaptare şi la agilitate pe care au adus-o. Este un citat al lui Franklin Roosevelt cu care rezonez din toată inima şi care vorbeşte de la sine despre puterea vremurilor dificile: „A smooth sea never made a strong sailor”.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!