28 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Retail – Antreprenori locali. Claudiu Necşulescu, proprietarul Jidvei, a investit 6 milioane de euro într-o cramă din Dobrogea unde are 430 de hectare de viţă-de-vie – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Antreprenorul Claudiu Necşulescu, proprietarul Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a investit începând cu 2008 circa 6 mil.

euro într-o cramă din Dobrogea şi în 430 de hectare de vie în zonă.

„Crama Navigo deţine 430 de hectare de viţă-de-vie pe rod, aflându-se într-o continuă extindere.

Antreprenorul Claudiu Necşulescu, proprietarul Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a investit începând cu 2008 circa 6 mil. euro într-o cramă din Dobrogea şi în 430 de hectare de vie în zonă. El spune că are în continuare planuri de dezvoltare, dorind să mai achiziţioneze teren şi intenţionând să investească şi în tehnologie şi turism viticol.

„Crama Navigo deţine 430 de hectare de viţă-de-vie pe rod, aflându-se într-o continuă extindere. Cele 430 de hectare sunt în proprietatea noastră“, spune Claudiu Necşulescu. Omul de afaceri a investit în businessul Navigo încă din 2008, când a achiziţionat primele imobile şi o parte din viţa-de-vie.

În Dobrogea, la Navigo, familia Necşulescu – pentru că pe lângă Claudiu Necşulescu în business sunt implicate şi cele două fiice ale sale Ana şi Maria – are o cramă proprie cu o capacitate de stocare de 4,5 mi­lioane de litri. Crama este situată la o distanţă de aproximativ trei kilometri de oraşul Cernavodă.

„Vom continua investiţiile la Navigo, atât în ceea ce priveşte partea de tehnologie şi inovaţie, cât şi pentru a extinde suprafaţa viticolă până la 600 de hectare, cel puţin. Investiţiile realizate până în prezent depăşesc suma de 6 mil. euro.“

Alte investiţii vor merge în zona de turism viticol, după modelul de la Jidvei, producătorul având în Alba un castel recondiţionat ce permite cazarea, dar şi alte facilităţi pentru vizitatori.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!