4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Antreprenori locali. Lanţul de librării Cărtureşti: Avem un buget de 1 mil. euro pentru extindere. Deschidem librării noi în Târgovişte, Piatra Neamţ, Târgu-Mureş, Drobeta-Turnu Severin. Vânzările au crescut cu peste 20% în prima jumătate a acestui an faţă de perioada similară a anului trecut – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu vânzări mai mari cu peste 20% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Consumul de carte este în creştere, au crescut atât numărul de clienţi care ajung în librării dar şi bonul mediu, în condiţiile în care preţul la cărţi este mai mare cu 8%”, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului de librării.

Lanţul Cărtureşti va deschide în septembrie anul acesta o librărie în Târgovişte,  în centrul commercial Dâmboviţa Mall (pe o suprafaţă de 150 de mp), dar şi în Piatra Neamţ la jumătatea lui septembrie...

♦ Strategia distribuitorilor de carte s-a schimbat în ultimii ani, aceştia trecând de la magazine în spaţii stradale la librării în centre comerciale din mai multe oraşe din ţară.

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu vânzări mai mari cu peste 20% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Compania are în plan să intre cu librării în noi oraşe din provincie în septembrie şi octombrie.

„Avem un buget de aproape un milion de euro pentru extindere. Vom intra în oraşe în care nu suntem prezenţi. Consumul de carte este în creştere, au crescut atât numărul de clienţi care ajung în librării dar şi bonul mediu, în condiţiile în care preţul la cărţi este mai mare cu 8%”, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului de librării. Lanţul Cărtureşti va deschide în septembrie anul acesta o librărie în Târgovişte,  în centrul commercial Dâmboviţa Mall (pe o suprafaţă de 150 de mp), dar şi în Piatra Neamţ la jumătatea lui septembrie. În Târgu- Mureş va deschide o librărie pe 450 de mp în mall în octombrie, iar în Drobeta-Turnu Severin va deschide o librărie pe 150 mp, urmând ca în noiembrie să deschidă şi în Târgu Jiu. Mai mult, în Bucureşti va deschide o librărie pe 100 de mp în parcul educaţional pentru copii Destiny Park din Băneasa, ce se va deschide în toamnă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!