-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023

Retail – Antreprenori locali. Marius Bîcu, Ferma cu Omenie: Noi exportăm 60% din producţie în 13 ţări şi suntem fericiţi că avem un portofoliu diversificat. 2023 arată foarte bine în bugetare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Marius Bîcu, Ferma cu Omenie: Noi exportăm 60% din producţie în 13 ţări şi suntem fericiţi că avem un portofoliu diversificat.

Marius Bîcu, proprietar, Ferma cu Omenie: În ceea ce priveşte cum arată 2023 pentru compania noastră, este o ascensiune a unui munte, trebuie să mergem la deal şi să urcăm.

Marius BÎcu, proprietarul producătorului de brânzeturi Ferma cu Omenie, care are în portofoliu brandurile De la Fermă şi Pachetul de Acasă, spune că deşi este o companie mică, cu 0,4% cotă de piaţă pe plan local, Ferma cu Omenie poate creşte atât pe plan local, cât şi în afara ţării.

Marius Bîcu, proprietar, Ferma cu Omenie: În ceea ce priveşte cum arată 2023 pentru compania noastră, este o ascensiune a unui munte, trebuie să mergem la deal şi să urcăm. Va fi un an cu eforturi mari. Noi nu avem de ales, trebuie să creştem.
Marius BÎcu, proprietarul producătorului de brânzeturi Ferma cu Omenie, care are în portofoliu brandurile De la Fermă şi Pachetul de Acasă, spune că deşi este o companie mică, cu 0,4% cotă de piaţă pe plan local, Ferma cu Omenie poate creşte atât pe plan local, cât şi în afara ţării.

„Noi exportăm 60% din producţie în 13 ţări şi suntem fericiţi că am împărţit ouăle în mai multe coşuri, şi sunt ţări în care se anunţă recesiune, şi ţări în care lucrurile merg mai bine“, a spus antreprenorul.

Din 2019, Ferma cu Omenie este o firmă separată de Unilact Transilvania, compania  pe care este operată businessul de ferme pornit de tatăl lui Marius Bîcu, o fermă cu 500 de vaci şi oi, care furnizează 50% din laptele necesar fabricii de brânzeturi. În 2021, Ferma cu Omenie a avut afaceri de 19,7 milioane de lei, iar Unilact Transilvania a avut un rulaj de peste 7 milioane de lei. Unilact are o istorie de 28 de ani în zootehnie, iar din 2002 Marius Bîcu a preluat frâiele activităţii de procesare. În 2013, în primul interviu acordat ZF, Marius Bîcu povestea că 20% din producţie merge pe pieţele externe, în Spania, Italia, Anglia şi Austria. De atunci, businessul dezvoltat de familia Bîcu a crescut de mai bine de două ori, concurând pe rafturile marilor magazine cu jucători mari din brânzeturi precum Hochland, FrieslandCampina (Napolact) sau Lactalis (Covalact, Rarăul).

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!