3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Antreprenori locali. Producătorul de vin Tohani vrea să investească în 50 de bungalow-uri în vie, un proiect de 7,5 mil. euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Antreprenorul Virgil Mândru, proprietarul producătorului de vinuri Tohani, pregăteşte un proiect de turism viticol şi vrea să amplaseze 50 de bungalow-uri în vie, un proiect care presupune o investiţie de 7,5 mil. euro, din calculele ZF. O căsuţă de cazare tip bungalow înseamna 150.000 de euro investiţie. „Lucrăm la un proiect nou, cu 50 de

Antreprenorul Virgil Mândru, proprietarul producătorului de vinuri Tohani, pregăteşte un proiect de turism viticol şi vrea să amplaseze 50 de bungalow-uri în vie, un proiect care presupune o investiţie de 7,5 mil. euro, din calculele ZF. O căsuţă de cazare tip bungalow înseamna 150.000 de euro investiţie.

„Lucrăm la un proiect nou, cu 50 de bungalow-uri, pe un deal în spatele cramei. Suntem avantajaţi că suntem foarte aproape de Bucureşti. Dealu Mare a devenit un fel de Bordeaux al României şi turismul se dezvoltă foarte tare. Suntem în faza de proiect, durează să obţinem aprobările. Suntem în faza de PUZ pentru că noi construim bungalow-uri în vie, vrem să creăm acea unire cu natura, vrem ca cei care ne vizitează să trăiască în mijlocul viei. Dacă totul este în regulă, poate anul viitor începem construcţia”, a spus Virgil Mândru.

El mai are în lucru şi modernizarea Cramei Tohani, ultima etapă din proiectul început în urmă cu 20 de ani, când a preluat acţiunile producătorului de vin.

Grupul Tohani este unul dintre cei mai mari jucători din industria vinurilor, cu afaceri totale, prin mai multe firme, de peste 12 mil. euro în 2021, plus 30% faţă de 2020.

 
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!