4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Antreprenorul Raul Ciurtin îşi restructurează portofoliul: Verdino, companie ce realizează alimente pe bază de proteine de mazăre, cumpără două branduri verzi de la producătorul de conserve Prefera Foods – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Raul Ciurtin, fondator Verdino Green Foods: Când vorbim de dezvoltarea unui business, cu atât mai mult a unuia prezent pe o piaţă nouă, inovaţia este motorul principal. Având acest aspect ca referinţă în dezvoltarea companiei, am încercat să venim constant cu produse noi (…). ♦ Ambele companii sunt controlate de către antreprenorul Raul Ciurtin, unul dintre

Raul Ciurtin, fondator Verdino Green Foods: Când vorbim de dezvoltarea unui business, cu atât mai mult a unuia prezent pe o piaţă nouă, inovaţia este motorul principal. Având acest aspect ca referinţă în dezvoltarea companiei, am încercat să venim constant cu produse noi (…).
♦ Ambele companii sunt controlate de către antreprenorul Raul Ciurtin, unul dintre cei mai cunoscuţi din industria de FMCG ♦ Prin această mutare, Verdino îşi dezvoltă portofoliul şi acoperă noi nişe din piaţă, pe când Prefera îşi concentrează atenţia pe activitatea de bază – producţia de conserve.

Verdino, un start-up cofondat în urmă cu mai puţin de patru ani de antreprenorii Raul Ciurtin şi Eberhart Răducanu, care realizează alimente pe bază de proteine de mazăre, a cum­părat brandurile verzi Unfished şi Green Course de la producătorul de conserve Prefera Foods din judeţul Alba. Unfished este o marcă activă pe segmentul produselor vegetale alter­native la peşte, pe când Green Course este un nume folosit pentru articole de tip ready meals, sosuri, maioneze vegane şi alternative vegetale la carne.

Ca urmare a acestui deal, Verdino îşi dezvoltă portofoliul, pe când Prefera îşi canalizează atenţia pe pro­dusele de bază, şi anume conservede. Ambele companii sunt controlate de antreprenorul Raul Ciurtin, unul dintre cei mai cunoscuţi din industria de FMCG. El este cunoscut, printre altele, că a vândut Albalact, liderul pie­ţei de lactate, către gigantul Lactalis în urmă cu circa şase ani şi jumătate.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!