16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Retail – Apar detaliile tranzacţiei Catalyst – evomag.ro: fondatorul Mihai Pătraşcu mai are după tranzacţie un pachet de 64% din acţiuni – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

În prima fază Mihai Pătraşcu a vândut către Catalyst 7,7% din acţiunile companiei, iar apoi Catalyst a realizat o majorare de capital de 1,5 mil. euro, în urma căreia participaţia tuturor acţionarilor existenţi a fost diluată şi fondul a ajuns la o cotă de 25%. Catalyst România, primul fond de capital de risc din România,

În prima fază Mihai Pătraşcu a vândut către Catalyst 7,7% din acţiunile companiei, iar apoi Catalyst a realizat o majorare de capital de 1,5 mil. euro, în urma căreia participaţia tuturor acţionarilor existenţi a fost diluată şi fondul a ajuns la o cotă de 25%.

Catalyst România, primul fond de capital de risc din România, care a lansat recent un al doilea vehicul de investiţii cu un fond total de 50 mil. euro, a ajuns la o participaţie de 25% din compania Evolution Prest Systems, care operează unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri online de pe piaţă – evomag.ro, arată decizii luate în adunarea generală a acţionarilor magazinului online, care au devenit publice recent. Evomag.ro a avut anul trecut o creştere a afacerilor de circa 4%, până la 164,7 milioane lei (aproape 34 mil. euro). La momentul anunţării tranzacţiei, la jumătatea lunii august, cele două părţi nu au oferit detalii despre tranzacţie.

Conform documentelor care au apărut în Monitorul Oficial, intrarea Catalyst în evomag.ro s-a realizat în două etape – iniţial fondul a cumpărat un pachet de acţiuni de la fondatorul Mihai Pătraşcu, iar apoi a urmat o majorare de capital, la care a participat doar fondul.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!