0.8 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Retail – Aura Rădulescu, CEO-ul cora România, despre anul 2003 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Şi nu pot să nu remarc şi evoluţia cora în aceşti ani, relatată şi de ZF, de la formatul de hipermarket cu care a venit în România în 2003, când am lansat „cel mai mare hipermarket din România” – Cora Pantelimon –, la optimizarea şi eficientizarea parcursului clientului pe care am realizat-o anul acesta prin remodelarea magazinelor noastre şi la conceptul omnichannel, ca răspuns la schimbarea obiceiurilor de consum ale românilor.

Ştim cu cât efort şi pasiune se face acest lucru, pentru că, iată, la 19 ani de cora am evoluat în direcţii pe care acum aproape 20 de ani nu le bănuiam, dar ascultându-ne clienţii am reuşit să marcăm şi câteva premiere importante.

17.11.2022, 00:05

Ziarul Financiar a fost şi este o sursă constantă de informaţie în lumea de business. Astăzi citesc ZF mai mult online, chiar dacă apreciez în continuare ziarul tipărit, însă agenda mea este dinamică, merg adesea prin ţară să vizitez hipermarketurile cora, astfel că varianta digitală se potriveşte perfect. Şi nu pot să nu remarc şi evoluţia cora în aceşti ani, relatată şi de ZF, de la formatul de hipermarket cu care a venit în România în 2003, când am lansat „cel mai mare hipermarket din România” – Cora Pantelimon –, la optimizarea şi eficientizarea parcursului clientului pe care am realizat-o anul acesta prin remodelarea magazinelor noastre şi la conceptul omnichannel, ca răspuns la schimbarea obiceiurilor de consum ale românilor. Aniversarea ZF 24 este despre excelenţă, despre ştiri de calitate şi despre adaptare permanentă la nevoile audienţei. Ştim cu cât efort şi pasiune se face acest lucru, pentru că, iată, la 19 ani de cora am evoluat în direcţii pe care acum aproape 20 de ani nu le bănuiam, dar ascultându-ne clienţii am reuşit să marcăm şi câteva premiere importante.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!