3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Austriecii de la Wienerberger, companie din construcţii, l-au recrutat pentru rolul de CEO pe Răzvan Boşomoiu de la producătorul de panificaţie La Lorraine – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

El îl înlocuieşte astfel pe Christian Reingruber, cel care a asigurat interimatul la conducerea Wienerberger România, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie în luna mai 2022.

Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac Wienerberger, producător de materiale de construcţii, a plecat din companie începând cu data de 16 mai 2022.

Potrivit informaţiilor de pe profilul său de LinkedIn, el a preluat rolul de COO la Modulo Decorative Solutions din Turda, judeţul Cluj, o companie cumpărată, la finalul anului 2021, de fondul de investiţii CEECAT Capital, parte a fondului ADM. Modulo, cu o cifră de afaceri de 59 de milioane de lei în 2020 şi 258 de angajaţi, se ocupă cu fabricarea de piatră decorativă.

Răzvan Boşomoiu, care a condus vreme de mai bine de patru ani subsidiara locală a producătorului belgian de panificaţie La Lorraine România, a preluat funcţia de CEO al producătorului de cărămizi Wienerberger România, potrivit unui anunţ al companiei. El îl înlocuieşte astfel pe Christian Reingruber, cel care a asigurat interimatul la conducerea Wienerberger România, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie în luna mai 2022. Reingruber se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.
„Cu o experienţă solidă în ceea ce priveşte managementul oamenilor şi cu expunerea sa internaţională în medii comerciale şi de producţie, Răzvan este cea mai bună alegere pentru noi”, a spus Christian Reingruber.

Potrivit profilului său de LinkedIn, Răzvan Boşomoiu, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, a intrat în echipa La Lorraine în iulie 2018. Anterior, timp de cinci ani şi jumătate, a fost director comercial la Simplu Prest, iar pentru trei ani şi trei luni a deţinut aceeaşi funcţie la OTZ – firmă de logistică. În trecut, Boşomoiu a mai lucrat pentru GlaxoSmithKline şi Goodyear. Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac Wienerberger, producător de materiale de construcţii, a plecat din companie începând cu data de 16 mai 2022. Potrivit informaţiilor de pe profilul său de LinkedIn, el a preluat rolul de COO la Modulo Decorative Solutions din Turda, judeţul Cluj, o companie cumpărată, la finalul anului 2021, de fondul de investiţii CEECAT Capital, parte a fondului ADM. Modulo, cu o cifră de afaceri de 59 de milioane de lei în 2020 şi 258 de angajaţi, se ocupă cu fabricarea de piatră decorativă. Producătorul Wienerberger are în România şapte fabrici – patru de cărămizi şi ţigle şi trei de pavele. Grupul austriac Wienerberger, prezent pe piaţa locală prin trei firme, a înregistrat în România venituri de circa 105 milioane de euro în 2021, conform datelor din raportul de sustenabilitate al grupului aferent anului trecut.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!