33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Retail – Brandul Farmec, relansat, cu un nou logo și un ambalaj modern – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Farmec, cel mai mare producător local de cosmetice şi produse de îngrijire a locuinţei, a anunțat relansarea brandului cu același nume, sub conceptul „Farmecul se cultivă în familie.

Odată cu rebrandingul au fost introduse pe piață șapte produse noi: cremă de mâini cu efect instant de hidratare și absorbție rapidă; cremă de mâini cu SPF 10, care protejează de razele UV; două balsamuri de mâini cu textură lejeră și absorbție rapidă; un tonic micelar...

Gama Farmec conține peste 30 de produse cu formule create pentru nevoile principale ale tenului, părului, mâinilor și picioarelor.

Farmec, cel mai mare producător local de cosmetice şi produse de îngrijire a locuinţei, a anunțat relansarea brandului cu același nume, sub conceptul „Farmecul se cultivă în familie. Din generație în generație”. Linia de articole sub brandul Farmec se comercializează de acum înainte cu un logo nou și un ambalaj modern iar produsele oferă soluții complete pentru nevoile de îngrijire personală ale întregii familii.

Odată cu rebrandingul au fost introduse pe piață șapte produse noi: cremă de mâini cu efect instant de hidratare și absorbție rapidă; cremă de mâini cu SPF 10, care protejează de razele UV; două balsamuri de mâini cu textură lejeră și absorbție rapidă; un tonic micelar, care completează ritualul de curățare; un gel micelar 3 în 1, pentru demachiere și spălarea tenului, și o apă micelară.

Cercetătorii din cadrul companiei au creat formule eficiente și practice, bogate în ingrediente care includ: vitamine, minerale și extracte vegetale, având la bază ingrediente naturale, precum ulei de argan, gălbenele, ceai verde și aloe vera.

„Brandul Farmec a făcut parte din cele mai multe familii românești, iar acum își transmite mai departe grija față de cei dragi, prin produse oneste, care reflectă calitățile care l-au consacrat: familiaritate, simplitate, grijă pentru cei din jur și pentru valorile esențiale”, a declarat Monica Martin, Manager de Produs.

Pe lângă săpunuri, creme de mâini, soluții pentru curățarea tenului, gama conține trei creme pentru nevoile de bază ale îngrijirii feței.

Pentru cele mai întâlnite afecțiuni ale părului și scalpului, șampoanele Farmec sunt eficiente pentru: combaterea mătreții, îngrijirea părului gras, fortifierea rădăcinii și îngrijirea părului vopsit.

Gama Farmec conține peste 30 de produse cu formule create pentru nevoile principale ale tenului, părului, mâinilor și picioarelor.

Brandul Farmec reprezintă 20% din cifra de afaceri a companei Farmec SA

Directorul General al companiei, Mircea Turdean, se așteaptă în 2022 la o creștere cu 5% a cifrei de afaceri a companiei și la un profit cel puțin la nivelul anului 2021. În 2021, Farmec a realizat o cifră de afaceri de 285 milioane lei. Ponderea cea mai mare a vânzărilor companiei este realizată în retailul modern (60%), 20% în comerțul tradițional (și farmacii), și 10% în canalul online. Rețeaua de magazine proprii reprezintă o cotă de 6-7% din business.

În ultimii 5 ani, Farmec a realizat investiții în valoare de peste 37 de milioane de lei în echipamente, noi linii de producție, modernizarea spațiilor de depozitare, extinderea parcului auto, magazinele proprii și digitalizare. Pentru anul 2022, Farmec SA a bugetat investiții în valoare de 2 milioane de euro.

„Avem un portofoliu foarte extins care se va moderniza, vom investi în promovarea brandurilor. Vom încerca să obţinem creşteri pe toate canalele de vânzare. Suntem de câteva luni şi pe Amazon, o să încercăm să creştem şi pe acest canal.“ a afirmat Mircea Turdean.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În mai 2022, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!