2.2 C
București
marți, ianuarie 18, 2022

Retail – București – Amenzi și suspendarea activității, după ce s-a… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... De asemenea, ei mai mai găsit grătare cu rugină și vopsea exfoliată, neigienizate; pereți neigienizați, în zona de gătire, cu strat grosier de grăsimi și arsuri, tavan cu exfolieri; nerespectarea temperaturilor de păstrare a produselor alimentare în agregatul frigorific, materiiile prime fiind depozitate la +15 grade Celsius; lipsa identificării datei limită de consum, la toate produsele existente în spațiul de lucru; lipsa informării cu privier la prezemța factorilor alergeni din produse... ANPC a transmis, duminică seara, printr-un comunicat de presă, că în urma unei apariții în spațiul public a unor imagini cu un șobolan în rafturile unei patiserii, comisarii instituțiie s-au autosesizat și în seara de 28 noiembrie, echipe de control ale Comisariatului București, coordonate de președintele ANPC, Mihai Culeafă, au făcut un control la S.CLux Pan Pancor S.R.L., cu punctul de lucru în Șoseaua Pantelimon, nr... Totodată, ANPC a mai decis retragerea de la comercializare a produselor alimentare aflate în unitate în timpului controlului, aproximativ 300 de kilograme, oprirea temporară a prestării serviciilor patiseriei și propunerea suspendării activității pe o durată de cel mult șase luni..

Un șobolan a fost găsit de comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor într-o patiserie din București, în urma unui control. Unitatea a fost amendată cu 20.000 de lei, toată marfa, de aproximativ 300 de kilograme, a fost oprită de la comercializare. De asemenea, patiseria a fost închisă temporar, urmând să fie făcută propunere de suspendare a activității pentru cel mult șase luni.

ANPC a transmis, duminică seara, printr-un comunicat de presă, că în urma unei apariții în spațiul public a unor imagini cu un șobolan în rafturile unei patiserii, comisarii instituțiie s-au autosesizat și în seara de 28 noiembrie, echipe de control ale Comisariatului București, coordonate de președintele ANPC, Mihai Culeafă, au făcut un control la S.C. Lux Pan Pancor S.R.L., cu punctul de lucru în Șoseaua Pantelimon, nr. 258, din Sectorul 2 al Capitalei, locul de unde proveneau imaginile, scrie News.ro.

Comisarii ANPC au descoperit un șobolan viu în incinta unității. De asemenea, ei mai mai găsit grătare cu rugină și vopsea exfoliată, neigienizate; pereți neigienizați, în zona de gătire, cu strat grosier de grăsimi și arsuri, tavan cu exfolieri; nerespectarea temperaturilor de păstrare a produselor alimentare în agregatul frigorific, materiiile prime fiind depozitate la +15 grade Celsius; lipsa identificării datei limită de consum, la toate produsele existente în spațiul de lucru; lipsa informării cu privier la prezemța factorilor alergeni din produse.

În urma controlului, operatorul economic a fost amendat cu 20.000 de lei.

Totodată, ANPC a mai decis retragerea de la comercializare a produselor alimentare aflate în unitate în timpului controlului, aproximativ 300 de kilograme, oprirea temporară a prestării serviciilor patiseriei și propunerea suspendării activității pe o durată de cel mult șase luni.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!