4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Călin Ionescu, CEO al Sphera Franchise Group, despre anul 2017 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Tot în 2017 am mai adăugat un brand global în portofoliul nostru – Taco Bell, adiţie care s-a dovedit a fi de un mare succes, compania crescând inclusiv în perioada pandemiei.

Însă, doar prin provocări putem să creştem şi cred că acest lucru ne învaţă şi ZF, zi de zi, prin poveştile despre businessuri la început de drum sau despre noutăţile marilor companii, prin analizele complexe despre industrie sau economie, prin oamenii pe care îi intervievează.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

21.11.2022, 13:05

Anul 2022 este unul aniversar pentru Sphera Franchise Group, pentru că sărbătorim cinci ani de la noi începuturi. Aşa că, dacă e să aleg un an de referinţă, cu siguranţă el este 2017. Atunci a fost înfiinţată Sphera Franchise Group, prin consolidarea businessurilor noastre (KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery la momentul respectiv) într-o singură entitate. Tot în 2017 am mai adăugat un brand global în portofoliul nostru – Taco Bell, adiţie care s-a dovedit a fi de un mare succes, compania crescând inclusiv în perioada pandemiei. Şi, nu în ultimul rând, este anul în care am primit, indirect, recunoaşterea importanţei businessului nostru în ecosistemul local, listându-ne cu succes la Bursa de Valori Bucureşti. 2017 a fost un an foarte plin pentru noi. Şi nu numai. A fost foarte intens şi pentru economia românească şi îmi amintesc de o radiografie a celor mai importante evenimente pe care ZF a făcut-o atunci, unde reuşite ale unor branduri sau manageri locali stăteau alături de modificări fiscale şi legislative care au bulversat mediul de business. Însă, doar prin provocări putem să creştem şi cred că acest lucru ne învaţă şi ZF, zi de zi, prin poveştile despre businessuri la început de drum sau despre noutăţile marilor companii, prin analizele complexe despre industrie sau economie, prin oamenii pe care îi intervievează. La mulţi ani, Ziarul Financiar, mulţi ani în care să continui să ne inspiri!

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!