16.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

Retail – Casa de expediţii IB Cargo estimează că va încheia anul 2022 cu afaceri de 70 mil. euro. „Piaţa în care activăm este dinamică, dar va urma o scădere a volumelor şi a tarifelor“ – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cătălin Putineanu, managing director al IB Cargo: Pandemia de COVID-19, care a lovit în mai multe valuri în 2021, a îngreunat operaţiunile din porturi, aeroporturi, a dus la lipsa personalului navigant, a provocat congestii, a restricţionat accesul camioanelor în diverse zone, situaţii care ne-au afectat direct atât pe noi cât şi pe clienţii noştri, ducând

Cătălin Putineanu, managing director al IB Cargo: Pandemia de COVID-19, care a lovit în mai multe valuri în 2021, a îngreunat operaţiunile din porturi, aeroporturi, a dus la lipsa personalului navigant, a provocat congestii, a restricţionat accesul camioanelor în diverse zone, situaţii care ne-au afectat direct atât pe noi cât şi pe clienţii noştri, ducând la costuri crescute, timp mărit de tranzit. Am reuşit să închidem 2021 cu rezulate excepţionale atingând o cifra de afaceri de 60,6 mil. euro, cu 63% creştere faţă de 2020.
♦ Anul trecut afacerile companiei au ajuns la 60 mil. euro ♦ Pe transportul maritim ratele per container au înregistrat valori de 6-7 ori mai mari faţă de 2019 ♦ Din 2021 operează cu A.P. Moller-Maersk un centru regional de distribuţie de 75.000 mp.

Casa de expediţii IB Cargo, ca­re livrează marfă pentru cli­enţi din auto, FMCG, farma, agricultură şi alte sectoare, estimează că va încheia anul acesta cu afaceri de 70 de milioane de euro, faţă de 60 de milioane de euro de anul trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Evoluţia cifrei de afaceri în S1/2022 versus primul semestru din 2021 a fost una pozitivă, estimăm că vom încheia anul 2022 cu 70 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Cătălin Putineanu, managing director al IB Cargo. Compania efectuează transpor­turi (aerian, maritim, rutier) pentru aproa­pe 6000 de clienţi. Portofoliul de clienţi ai IB Cargo este format din companii din auto, dar şi din FMCG, farma, agricultură, electronice şi chiar fashion.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!