4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Cătălin Mahu, proprietarul La Mama, despre anul 2013 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În cei aproape 24 de ani de activitate pe care şi noi îi avem, au fost mulţi despre care se poate povesti, plecând de la 1999, primul nostru an de funcţionare, când am învăţat cu ce se mănâncă practic această industrie, dar am descoperit şi linia foarte subţire dintre profit şi pierdere, continuând cu anul marii "trădări" aşa cum am scris şi în "Povestea de la colţul mesei" (carte publicată de Cătălin Mahu – n.red.), anul despărţirii mele de Dragoş (Petrescu – n.red.) sau anii de mare avânt şi mari iniţiative care au urmat.

Practic, după un 2012 fabulos la mare, cu 13 săptămâni de soare (cunoscătorii ştiu ce spun), intuind potenţialul de dezvoltare a ceea ce astăzi se numeşte Mamaia Nord, am decis să construiesc un restaurant în zona cunoscuta în prezent drept zona "de cluburi".

20.11.2022, 00:55

În cei aproape 24 de ani de activitate pe care şi noi îi avem, au fost mulţi despre care se poate povesti, plecând de la 1999, primul nostru an de funcţionare, când am învăţat cu ce se mănâncă practic această industrie, dar am descoperit şi linia foarte subţire dintre profit şi pierdere, continuând cu anul marii „trădări” aşa cum am scris şi în „Povestea de la colţul mesei” (carte publicată de Cătălin Mahu – n.red.), anul despărţirii mele de Dragoş (Petrescu – n.red.) sau anii de mare avânt şi mari iniţiative care au urmat. Totuşi, dacă este să vorbesc despre un an memorabil, atunci acesta este 2013, anul în care am fost la limita falimentului, din cauza unei investiţii greşit dimensionate în nisipul plajei Mamaia. Practic, după un 2012 fabulos la mare, cu 13 săptămâni de soare (cunoscătorii ştiu ce spun), intuind potenţialul de dezvoltare a ceea ce astăzi se numeşte Mamaia Nord, am decis să construiesc un restaurant în zona cunoscuta în prezent drept zona „de cluburi”. Am îngropat 1,5 mil. euro în nisip şi am pierdut foarte mulţi oameni atunci şi în anii ce au urmat. Presiunea în companie a fost mare timp de circa trei ani. Faptul că am reuşit să trecem acel an, dar şi peste anii ce au urmat m-a făcut să realizez cât de solidă a fost şi este compania La Mama şi cât de puternici au fost şi sunt colegii mei. Deci, 2013 este anul…

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!