2.6 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Retail – Câţiva antreprenori din Republica Moldova au făcut un restaurant complet automatizat în Bucureşti cu ajutorul inteligenţei artificiale. Cum arată restaurantul viitorului? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Credem cu tărie că viitorul aparţine lumii Internet of Things, unde aplicaţiile software sunt completate de aplicaţii hardware, şi am dezvoltat această nouă soluţie Bob Bistro, pentru a ajuta operatorii din HoReCa cu reducerea costurilor atât de de logistică, cât şi pentru forţa de muncă, acestea afectând serios profitul companiilor ce fac afaceri cu produse alimentare”, a spus Mihail Gîrneţ, CEO-ul companiei Bobnet RO.

Restaurantul Bob Bistro poate fi implementat şi operat de companii din diferite domenii, atât furnizori HoReCa, cât şi orice instituţie care are nevoie de organizarea servirii meselor”, a adăugat Mihail Girnet.

Startup-ul Bob Concierge a innovat retailul de proximitate, introducând pe piaţa din România soluţii de comercializare complet automatizate direct în complexele rezidenţiale. La finalul anului trecut automatele Bob Concierge erau utilizate de circa 14.000 de clienţi...

Bob Concierge, compania care a dezvoltat de la zero un dispozitiv automatizat de vânzare de produse şi servicii pentru scările din complexele rezidenţiale, acum pune pe harta Bucureştiului un restaurant complet automatizat. Soluţia Bob Bistro constă într-o serie de dispozitive inteligente tip frigider, echipate cu inteligenţă artificială şi cu o tehnologie Grab & Go cu sute de senzori. „Credem cu tărie că viitorul aparţine lumii Internet of Things, unde aplicaţiile software sunt completate de aplicaţii hardware, şi am dezvoltat această nouă soluţie Bob Bistro, pentru a ajuta operatorii din HoReCa cu reducerea costurilor atât de de ​​logistică, cât şi pentru forţa de muncă, acestea afectând serios profitul companiilor ce fac afaceri cu produse alimentare”, a spus Mihail Gîrneţ, CEO-ul companiei Bobnet RO. Alături de el în business mai sunt administratori Victor Popuşoi şi Adrian Golomoz, care sunt implicaţi şi în alte businessuri, conform Confidas.ro, platformă de analiză financiară a companiilor.
Prin tehnologia Grab & Go utilizatorul înregistrat în aplicaţia mobilă poate accesa meniurile oferite de restaurantele automatizate Bob Bistro. Odată cumpărat din aplicaţie, meniul poate fi încălzit pe loc cu ajutorul cuptorului încorporat şi servit ulterior la mesele special amenajate. Suma pentru costul acestora va fi retrasă automat din contul utilizatorului. Proiectul Bob Concierge este primul în lume de acest gen, fiind bazat pe tehnologii de tip Internet of Things, folosind inteligenţă artificială pentru asigura un lanţ integrat complet de business, de la logistică la comercializare. Restaurantul automatizat a fost lansat în premieră la Bucharest Food Expo, cea mai mare expoziţie dedicată industriei alimentare din România, ce are loc în perioada 29 septembrie – 02 octombrie 2022 la Romaero Băneasa, în Bucureşti. 

„Soluţia noastră este completă, se oferă la cheie şi asigura întregul lanţ de procese operaţionale, inclusiv partea de logistică, aprovizionare, vânzări şi servicii post-vânzare. Restaurantul Bob Bistro poate fi implementat şi operat de companii din diferite domenii, atât furnizori HoReCa, cât şi orice instituţie care are nevoie de organizarea servirii meselor”, a adăugat Mihail Girnet. El consideră că printre avantajele noului sistem de servire a meselor, se numără reducerea risipei de alimente, un control mai bun asupra calităţii şi prospeţimii mâncării, programul non-stop şi costurile reduse de mentenanţă şi cu personalul. Startup-ul Bob Concierge a innovat retailul de proximitate, introducând pe piaţa din România soluţii de comercializare complet automatizate direct în complexele rezidenţiale. La finalul anului trecut automatele Bob Concierge erau utilizate de circa 14.000 de clienţi, comparativ cu 5.000 la începutul anului. În decembrie 2021, reprezentanţii companiei estimau o cifră de afaceri de un milion de euro pentru anul în curs.
  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!