7 C
București
marți, martie 28, 2023

Retail – Ce urmează? Grupul polonez AmRest nu a mai deschis nicio cafenea Starbucks şi niciun restaurant Burger King de mai bine de un an. În octombrie 2023, polonezilor le expiră contractul de franciză Starbucks pentru România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Grupul polonez AmRest, ce de ţine local francizele Starbucks (lanţ de cafenele) şi Burger King (restau rante de tip fast food), are în România 63 de unităţi, numărul fiind constant din decembrie 2021 când a avut loc o închidere de cafenea.

De deschis, po lo nezii nu au mai inau gu rat nicio unitate nouă - sub niciunul dintre cele două branduri din porto foliul local - de mai bine de un an, mai exact din va ra lui 2021.

Această lipsă de acti vi tate la ni vel de expansiune are loc în contex tul în care în octombrie 2023 po lone zi lor le expiră contractul de fran ciză Starbucks pentru România.

♦ În ceea ce priveşte Burger King, AmRest nu mai are voie să dezvolte operaţiunile din regiune din cauza unei decizii a grupului american ♦ Ei păstrează restaurantele deja inaugurate.

Grupul polonez AmRest, ce de­ţine local francizele Starbucks (lanţ de cafenele) şi Burger King (restau­rante de tip fast food), are în România 63 de unităţi, numărul fiind constant din decembrie 2021 când a avut loc o închidere de cafenea. De deschis, po­lo­nezii nu au mai inau­gu­rat nicio unitate nouă – sub niciunul dintre cele două branduri din porto­foliul local – de mai bine de un an, mai exact din va­ra lui 2021. Această lipsă de acti­vi­tate la ni­vel de expansiune are loc în contex­tul în care în octombrie 2023 po­lone­zi­lor le expiră contractul de fran­ciză Starbucks pentru România. În ceea ce priveşte Burger King, AmRest nu mai are voie să dezvolte opera­ţiu­nile din regiune din cauza unei decizii a grupului american. Anul acesta, gi­gan­tul Burger King, unul din­tre cele mai cunoscute lanţuri de fast-food din lu­me, a suspendat dez­vol­tarea în Ro­mâ­n­ia şi în ţările din regiune.

Francizatul, grupul polonez Amrest, păstrează însă restaurantele deja deschise, e vorba de un total de 93 de unităţi pe cinci pieţe. În România sunt nouă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!