2.4 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Retail – Cine este în spatele Sun Wave Pharma, distribuitor de suplimente alimentare care a ajuns la afaceri de 252 mil.lei: Letter One, fond de investiţii aflat sub influenţa oligarhului rus Mikhail Fridman, şi fondul Blantyre Capital – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Sun Wave Pharma a fost înfiinţat în 2008 de Yogish Agarwal, fostul country manager în România al gigantului farmaceutic indian Ranbaxy (Terapia).

lei în România în 2020, cel mai recent an pentru care există date publice, iar în a doua parte a a nului 2021 a fost achiziţionat de un consorţiu de două fonduri de inves tiţii - Letter One şi Blantyre Capital...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

♦ Sun Wave Pharma a fost înfiinţat în 2008 de Yogish Agarwal, fostul country manager în România al gigantului farmaceutic indian Ranbaxy (Terapia).

Sun Wave Pharma, distribuitor de suplimente alimentare, a raportat afaceri de peste 252 mil. lei în România în 2020, cel mai recent an pentru care există date publice, iar în a doua parte a a­nului 2021 a fost achiziţionat de un consorţiu de două fonduri de inves­tiţii – Letter One şi Blantyre Capital.

Sun Wave Pharma se con­cen­trează pe dis­tribuţia supli­men­telor ali­men­ta­re şi produselor na­tu­rale în Europa de Est. Businessul a fost creat de Yogish Agarwal, fost country head al indie­nilor de la Ranbaxy, parte din Sun Pharma, care deţi­ne pe piaţa locală producătorul de medicamente Terapia.

În 2017, sud-africanii de la Ascendis Health, care produc medicamente eliberate fără reţetă (OTC), au finalizat achiziţia Sun Wave Pharma, într-o tranzacţie de 16 milioane de euro cash, iar restul în funcţie de rezultate, după cum scria site-ul seenews.com.

Cinci ani mai târziu, în 2021, Ascendis a vândut businessul de pe pieţele europene către Blantyre Capital şI Letter One, fonduri de investiţii care activează pe pieţele din Europa, potrivit www.letterone.com.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!