4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Clienţii retailerului F64 pot cumpăra echipament foto-video în rate, în baza unui parteneriat cu tbi bank.”Creşterea preţurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toţi pasionaţii de fotografie şi videografie din România” – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

tbi bank a încheiat un parteneriat cu retailerul F64 prin care clienţii pot cumpăra echipament foto-video  în rate, prin soluţia Cumpără acum, plăteşte mai târziu (BNPL). „Creşterea preţurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toţi pasionaţii de fotografie şi videografie din România. Parteneriatul cu F64 ne permite să fim alături de oamenii care doresc

tbi bank a încheiat un parteneriat cu retailerul F64 prin care clienţii pot cumpăra echipament foto-video  în rate, prin soluţia Cumpără acum, plăteşte mai târziu (BNPL).

„Creşterea preţurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toţi pasionaţii de fotografie şi videografie din România. Parteneriatul cu F64 ne permite să fim alături de oamenii care doresc să-şi urmeze pasiunea, dar fără a fi afectaţi financiar”, a declarat Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions la tbi.

Specializat în echipamente foto-video, F64 este unul dintre cei mai mari retaileri din România, adresându-se atât celor pasionaţi de fotografie, cât şi profesioniştilor.

„Vedem cum românilor le este din ce în ce mai greu să ia decizii financiare din cauza contextului economic global. Numărul fotografilor şi videografilor care au început să facă business din această pasiune a crescut în România în ultimii ani. Parteneriatul cu tbi bank ne-a ajutat să oferim clienţilor soluţii de finanţare pentru a-i scăpa de presiunea investiţiei financiare de la început în business. În acelaşi timp, BNPL ne permite ca afacere să ne creştem baza de clienţi şi să evoluăm în aceste vremuri complicate”, a spus Cătălina Coterleţ, Manager Marketing, F64.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!