4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Retail – Compania americană Slinger, producător de echipamente pentru tenis, intră în România. “O țară care surprinde prin nivelul de participare și succes în tenis.” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Compania americană din domeniul echipamentelor sportive Slinger intră pe piața din România printr-un acord de distribuție cu A&A Sport Total, înființat de Andrei și Andreea Novăceanu... "România este o țară care surprinde prin nivelul de participare și succes în tenis și așteptăm cu nerăbdare să vedem modul în care țara și antrenorii de aici.

Compania americană din domeniul echipamentelor sportive Slinger intră pe piața din România printr-un acord de distribuție cu A&A Sport Total, înființat de Andrei și Andreea Novăceanu, foști jucători profesioniști de tenis.

Principalul produs al Slinger este Slinger Bag, un dispozitiv portabil de lansare pentru mingi de tenis, sub forma unei genți de voiaj cu roți. Produsul este vândut în circa 60 de țări, iar compania producătoare a semnat până acum acorduri de distribuție în valoare de peste 250 de milioane de dolari pentru următorii 5 ani.

Compania a fost fondată în 2017 la Windsor Mill, în Maryland.

“România este o țară care surprinde prin nivelul de participare și succes în tenis și așteptăm cu nerăbdare să vedem modul în care țara și antrenorii de aici, profesioniștii și pasionații de tenis vor primi Slinger Bag și viitoarele noastre inovații pentru tenis”, spune Mike Ballardie, CEO Slinger. 

 

Compania a încheiat anul 2020 cu afaceri de 1,78 milioane de lei și un profit net de circa 37.000 de lei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!