5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Compania germană Diehl intră pe piaţa din România cu o investiţie de 40 mil. euro în Braşov. Centrul de cercetare şi unitatea de producţie vor fi dezvoltate de CTP – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania germană producătoare de componente pentru electrocasnice Diehl Controls va investi 40 milioane euro într-un centru de cercetare şi o unitate de producţie care vor fi dezvoltate în Braşov.

„Am avut 20 de ţări pe listă, însă pe lista scurtă s-au aflat România, Serbia şi Bulgaria, dar Braşovul a fost câştigător.

Investiţia va fi realizată în două etape, în prima fază, valoarea investiţiei va fi de 15 milioane euro şi se vor crea 200 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024.

Compania germană producătoare de componente pentru electrocasnice Diehl Controls va investi 40 milioane euro într-un centru de cercetare şi o unitate de producţie care vor fi dezvoltate în Braşov.

„Am avut 20 de ţări pe listă, însă pe lista scurtă s-au aflat România, Serbia şi Bulgaria, dar Braşovul a fost câştigător. Spaţiul din Braşov ne-a convins, fiind aproape de oraş, unde există o universitate şi deschidere din partea autorităţilor, acestea ne-au convins să alegem România. Este un oraş important şi am colaborat cu partenerii noştri pentru a înţelege mai bine piaţa locală”, spune Josef Fellnner, CFO, Diehl Controls, în cadrul unei conferinţe de presă.

Investiţia va fi realizată în două etape, în prima fază, valoarea investiţiei va fi de 15 milioane euro şi se vor crea 200 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024. Investiţia totală va ajunge la 40 milioane euro în următorii zece ani.

Centrul de cercetare şi unitatea de producţie vor fi dezvoltate de CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi proprietari de spaţii logistice din piaţa locală.

Noul business park va avea o suprafaţă totală de circa 50.000 de metri pătraţi, dintre care 18.000 vor fi închiriaţi companiei Diehl.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!