7 C
București
marți, martie 28, 2023

Retail – Corporația Biosphere a lansat campania internațională de export „Support Ukrainians” – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Aceasta este încă o dovadă a solidarității și sprijinului prietenesc pe care România îl oferă Ucrainei în vremuri extrem de dificile – lupta împotriva agresorului rus, lupta pentru libertatea și independența Ucrainei, a Europei și a comunității democratice mondiale»...

Misiunea noastră pe piața românească nu privește doar sporirea vânzărilor și a gradului de conștientizare asupra produselor Vortex, ci implică asumarea unui rol important, acela de a face publicul conștient de această putere comună de a ajuta copiii țării vecine când aceștia au nevoie...

La conferința de presă desfășurată odată cu lansdarea campaniei au participat Excelența Sa, Ihor Prokopchuk – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ukrainei în România; Ramona Chiriac –Șefa reprezentanței Comisiei Europene în Romania; Tom Hanson – Atașat comercial al Ambasadei Statelor Unite la București; Angel – Iulian Călin...

Corporația Biosphere, cu sprijinul Ambasadei Ukrainei în România și al Elgeka-Ferfelis România, a lansat campania internațională de caritate „Support Ukrainians” în România.

Campania “Support Ukrainians” este o inițiativă a corporației Biosphere, cel mai mare producător și distribuitor de bunuri de uz casnic și produse de igienă din Ucraina, în colaborare cu distribuitori și comercianți de top din Europa. Scopul proiectului este acela de a ajuta copiii ucrainieni afectați de războiul rus în Ucraina, dar și de a sprijini economia ucrainiană și producătorii ei în aceste vremuri dificile.

Caritatea este o componentă importantă a campaniei, de aceea corporația, în colaborare cu partenerul său Elgeka-Ferfelis Romania, va coopera cu UNICEF Ucraina și va direcționa copiilor ucrainieni sumele colectate din donarea a câte 30 bani pentru fiecare produs vândut.

Campania a fost deja lansată cu succes în Croația, Lituania, Letonia și Estonia. La jumătatea lunii septembrie 2022, donațiile strânse depășiseră 25.000 euro direcționați copiilor din Ucraina.

În cadrul campaniei, în marile magazine europene vor fi amenajate rafturi speciale cu produse ucrainiene ale companiei Biosphere pentru a atrage clienții către bunurile fabricate în Ucraina.

Cumpărând bunuri ale mărcii înregistrate, clienții români nu numai că se vor bucura de produse de înaltă calitate dar vor și ajuta copii ucrainieni.

În comentariile sale cu ocazia lansării campaniei, CEO-ul companiei Biosphere nota că ideea proiectului a apărut încă din primele zile ale războiului din Ucraina.

“Pentru corporația Biosphere, este important nu doar să accelerăm exportul pentru a sprijini producția în Ucraina, dar și să ne asumăm misiunea socială, cu un impact semnificativ. Dorim să donăm o parte din profit pentru sprijinirea copiilor. Sunt bucuros că această campanie are un feedback atât de puternic pozitiv din partea cumpărătorilor europeni și că împreună ajutăm copiii din Ucraina.’’

„Este foarte important să sprijinim ucrainienii, în mod special copiii, într-o perioadă atât de dificilă pentru Ucraina. Suntem recunoscători companiei Biosphere pentru această inițiativă și ne bucurăm să o putem susține. De asemenea suntem foarte încântați că distribuitorii români și rețelele comerciale s-au alăturat campaniei. Aceasta este încă o dovadă a solidarității și sprijinului prietenesc pe care România îl oferă Ucrainei în vremuri extrem de dificile – lupta împotriva agresorului rus, lupta pentru libertatea și independența Ucrainei, a Europei și a comunității democratice mondiale», – a declarat Excelența Sa, Ihor Prokopchuk – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ukrainei în România.

Directorul general executiv al Elgeka-Ferfelis România și-a exprimat sprijinul și încrederea în acest proiect: “Ideea de a ne implica într-o astfel de campanie umanitară și caritabilă este o potrivire perfectă pentru noi în calitate de companie dar și pentru mine personal. Misiunea noastră pe piața românească nu privește doar sporirea vânzărilor și a gradului de conștientizare asupra produselor Vortex, ci implică asumarea unui rol important, acela de a face publicul conștient de această putere comună de a ajuta copiii țării vecine când aceștia au nevoie, de a fi capabili să acționăm cu un impact pozitiv la scară largă.” – a menționat Vasile Marina.

La conferința de presă desfășurată odată cu lansdarea campaniei au participat Excelența Sa, Ihor Prokopchuk – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ukrainei în România; Ramona Chiriac –Șefa reprezentanței Comisiei Europene în Romania; Tom Hanson – Atașat comercial al Ambasadei Statelor Unite la București; Angel – Iulian Călin, Secretar de Stat al Ministrului de Antreprenoriat și Turism; Vasile Marina – Director General Executiv al Elgeka-Ferfelis România; Mihai Daraban – Președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României și reprezentanți ai Guvernului, ai UNICEF România, ai rețelelor comerciale și mediului de afaceri din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!