-3.3 C
București
joi, februarie 9, 2023

Retail – Cosmin Moldovan, Carmangeria Moldovan: Oamenii sunt mai atenţi la ceea ce cumpără, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În ultima lună de zile este cam liniar preţul cărnii de porc”, a declarat Cosmin Moldovan în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023?.

Cancan Din anul 1980, bărbatul din imagine trăiește în pădure, fără apă sau curent electric.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

„Consumatorul este destul de precaut în a cumpăra, se duce pe porţii mici, pe produse mai ieftine. Există o stagnare a creşterii preţurilor pentru că, efectiv, consumatorul nu mai poate să cumpere. Indiferent de cât dorim să creştem preţurile materiilor prime, la carnea de porc, nu se mai poate. Consumatorul nu mai poate plăti.”

Românii sunt mai atenţi la ce cumpără în această perioadă, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine, afirmă Cosmin Moldovan, direc­torul general companiei Cosm Fan, ce operează brandul Moldovan-Car­mangeria Sânnicoară din judeţul Cluj.

„Consumatorul este destul de precaut în a cumpăra, se duce pe porţii mici, pe produse mai ieftine. Oamenii sunt mai atenţi la ceea ce cumpără, cumpără mai puţin şi se uită la produse foarte ieftine. (…) Într-adevăr, există o stagnare a creşterii preţurilor pentru că, efectiv, consumatorul nu mai poate să cumpere. Şi atunci indiferent de cât dorim să creştem preţurile materiilor prime, la carnea de porc, nu se mai poate. Consumatorul nu mai poate plăti. În ultima lună de zile este cam liniar preţul cărnii de porc”, a declarat Cosmin Moldovan în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023?.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!