1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Cristian Dragoş, vicepreşedinte executiv retail, Alpha Bank Romania: Conflictul militar din Ucraina, inflaţia, preţul energiei sau al produselor agroalimentare şi disfuncţionalităţile din lanţurile de aprovizionare globale afectează direct sau indirect majoritatea industriilor, inclusiv sistemul bancar – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cristian Dragoş: Credem că sistemul bancar românesc trebuie să susţină în mod direct eforturile de modernizare rapidă a României, mai ales în contextul favorabil al facilităţilor aferente Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Suntem determinaţi să jucăm un rol activ în zona finanţării companiilor, mici întreprinzători, companii de talie medie şi multinaţionale“, spune vicepreşedintele Alpha

Cristian Dragoş: Credem că sistemul bancar românesc trebuie să susţină în mod direct eforturile de modernizare rapidă a României, mai ales în contextul favorabil al facilităţilor aferente Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
„Suntem determinaţi să jucăm un rol activ în zona finanţării companiilor, mici întreprinzători, companii de talie medie şi multinaţionale“, spune vicepreşedintele Alpha Bank.

Anul 2022 este un an bogat în provocări atât la nivel global, cât şi la nivel regional, iar conflictul militar din Ucraina, inflaţia, preţul energiei sau al produselor agroalimentare şi nu în ultimul rând disfuncţionalităţile apărute în lanţurile de aprovizionare globale sunt fenomene ce afectează direct sau indirect majoritatea industriilor, inclusiv sistemul bancar internaţional, consideră Cristian Dragoş, vicepreşedinte executiv retail, Alpha Bank Romania.

„Cooperarea la nivelul statelor şi guvernelor este astfel esenţială şi există motive de optimism rezonabil să credem că vor fi identificate soluţii optime de depăşire a acestei situaţii“, a declarat Cristian Dragoş pentru ZF.

Referindu-se la provocările care se contrează, vicepreşedintele pe retail al Alpha Bank susţine că banca este, în primul rând, preocupată să ofere clienţilor, atât persoane juridice cât şi fizice, soluţii financiare optime, care să răspundă în mod eficient problemelor specifice cu care se confruntă în această perioadă postpandemică.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!