0.8 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Retail – Dan Pavel, fondatorul Benvenuti, despre 2004 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Se pare că a fost o decizie foarte înţeleaptă, ţinând cont de evoluţia Benvenuti în cei 18 ani de viaţă.

Consider că forţa unei companii constă în oamenii ei şi, mai ales, mă refer la oamenii stabili, ataşaţi de colegii lor, care se simt împliniţi şi relaxaţi şi care, acumulând experienţă, performează şi evoluează.

Anii dificili, cum au fost 2009, 2020 şi 2021, ne-au ridicat la fileu noi provocări pe care a trebuit să le depăşim.

17.11.2022, 00:05

Anul 2004 va rămâne puternic ancorat în memoria mea. De ce? Pentru că este anul în care am înfiinţat compania Benvenuti. Pentru că a fost anul în care am decis să mă retrag din prima mea companie, Leonardo, unde eram asociat şi administrator, o firmă pe care am creat-o de la zero şi care, emoţional, era copilul meu. Decizia a fost foarte greu de luat şi pentru că noul proiect nu avea garanţii ferme de reuşită. Se pare că a fost o decizie foarte înţeleaptă, ţinând cont de evoluţia Benvenuti în cei 18 ani de viaţă. Reuşita Benvenuti se datorează în primul rând echipei fabuloase de oameni pe care o am alături de mine şi căreia îi mulţumesc încă o dată. Consider că forţa unei companii constă în oamenii ei şi, mai ales, mă refer la oamenii stabili, ataşaţi de colegii lor, care se simt împliniţi şi relaxaţi şi care, acumulând experienţă, performează şi evoluează. Anii dificili, cum au fost 2009, 2020 şi 2021, ne-au ridicat la fileu noi provocări pe care a trebuit să le depăşim. Au fost multe decizii noi care pot spune că au relansat businessul nostru, făcându-mă mai încrezător în viitor. Anul 2023 vă aduce multe noutăţi în magazinele Benvenuti şi Enzo Bertini.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!