4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Retail – Diehl Controls, un producător german de componente pentru electrocasnice, va investi 40 mil. euro într-un centru de cercetare şi o unitate de producţie în Braşov: „Am avut 20 de locaţii pe listă, dar Braşovul a fost câştigător” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

euro, prin care se vor crea 200 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024, iar în cea de-a doua etapă, investiţia ar urma să crească până la 40 mil.

♦ Investiţia va fi realizată în două etape, iar compania va angaja un număr total de 600 de persoane până în 2027 ♦ Centrul de cercetare şi unitatea de producţie vor face parte dintr-un business park dezvoltat de CTP care va avea o suprafaţă totală de 50.000 metri pătraţi...

Diehl Controls, o companie germană producătoare de componente pentru electrocasnice, va investi circa 40 milioane euro în următorii zece ani într-un centru de cercetare şi o unitate de producţie care urmează a fi dezvoltate la Braşov.

Investiţia va fi realizată în două etape, iar prima va necesita o investiţie de 15 mil. euro, prin care se vor crea 200 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024, iar în cea de-a doua etapă, investiţia ar urma să crească până la 40 mil. euro în următorii zece ani.
♦ Investiţia va fi realizată în două etape, iar compania va angaja un număr total de 600 de persoane până în 2027 ♦ Centrul de cercetare şi unitatea de producţie vor face parte dintr-un business park dezvoltat de CTP care va avea o suprafaţă totală de 50.000 metri pătraţi.

Diehl Controls, o companie germană producătoare de componente pentru electrocasnice, va investi circa 40 milioane euro în următorii zece ani într-un centru de cercetare şi o unitate de producţie care urmează a fi dezvoltate la Braşov.

„Am avut 20 de locaţii din 5 ţări pe listă, însă pe lista scurtă s-au aflat România, Serbia şi Bulgaria, dar Braşovul a fost câştigător. Spaţiul din Braşov ne-a convins, fiind aproape de oraş, unde există o universitate şi deschidere din partea autorităţilor, acestea ne-au convins să alegem România. Este un oraş important şi am colaborat cu partenerii noştri pentru a înţelege mai bine piaţa locală”, spune Josef Fellnner, CFO, Diehl Controls, în cadrul unei conferinţe de presă.

Investiţia va fi realizată în două etape, iar prima va necesita o investiţie de 15 milioane euro, prin care se vor crea 200 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024, iar în cea de-a doua etapă, investiţia ar urma să crească până la 40 milioane euro în următorii zece ani. Prima fază a proiectului va fi gata în a doua jumătate a anului 2024, au anunţat reprezentanţii celor două companii.

Diehl are mai multe fabrici în Europa, America şi Asia, însă unitatea de producţie din România va fi cea de şasea la nivel global. Producţia ar trebui să înceapă în a doua parte a anului 2024, iar veniturile sunt estimate a fi între 14 şi 35 milioane de euro până la sfârşitul anului.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!