26.8 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Retail – Distribuitorul de medicamente Ducfarm Logistic a trecut pragul de 200 mil. lei afaceri în 2021, plus 16% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Distribuitorul de medicamente Ducfarm Logistic a trecut pragul de 200 mil.

♦ Ducfarm Logistic a fost înfiinţat în 2017, fiind legat de Farmaciile Ducfarm din Cluj, o reţea de 24 de unităţi controlate de antreprenori locali.

Ducfarm Logistic, companie înfiinţată în urmă cu cinci ani, activă în distribuţia de medicamente, a încheiat anul 2021 cu afaceri de 213 mil.

♦ Ducfarm Logistic a fost înfiinţat în 2017, fiind legat de Farmaciile Ducfarm din Cluj, o reţea de 24 de unităţi controlate de antreprenori locali.

Ducfarm Logistic, companie înfiinţată în urmă cu cinci ani, activă în distribuţia de medicamente, a încheiat anul 2021 cu afaceri de 213 mil. lei, în creştere cu 16% faţă de anul anterior, din calculele ZF făcute pe baza datelor de la Finanţe.

La nivel de profit, anul trecut a adus o scădere cu 22% faţă de 2020, până la 2,4 mil. lei, iar compania angajează peste 30 de persoane.

Divizia de distribuţie a Ducfarm este legată de partea de farmacii, sub acelaşi brand, active în Cluj. Antreprenorii care au creat reţeaua regională de farmacii Ducfarm sunt Radu şi Simona Oprean, Radu şi Sandra Gorcea. Compania sub care funcţionează farmaciile, deţinută în mod egal de cei patru fondatori, este acţionarul distribuitorului Ducfarm Logistic, din datele platformei confidas.ro.

În 2014, o schimbare legislativă impunea separarea distribuţiei de retail, iar cele două activităţi să se desfăşoare pe două societăţi distincte. În mai 2017 o modificare a acestei legi autoriza persoanele juridice să desfăşoare şi activitate de distribuţie angro de medicamente. Marile lanţuri de farmacii au păstrat însă cele două divizii separate chiar şi după revenirea la vechea lege.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!