1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod (companie pe care a vândut-o suedezilor de la Holmbergs în 2020), despre anul 2015 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

n 2000, când am cumpărat o fabrică cu buletinul, şi până acum, toţi anii au fost spectaculoşi.

Mă voi referi însă la 2015, când businessul meu Te-Rox a crescut de 89 de ori faţă de 2007, la 30 de milioane de euro cifră de afaceri şi 1.100 de angajaţi.

Anii 2015 şi 2016 au fost, de altfel, doi ani de vârf, când am ajuns la cinci fabrici în România, la volume impresionante la export şi o echipă de profesionişti.

21.11.2022, 08:45

Ziarul Financiar mi-a fost aproape de-a lungul aventurii mele antreprenoriale, m-a susţinut şi mi-a fost de multe ori sfetnic. Vă felicit pentru 24 de ani de ştiri curate şi vă doresc să continuaţi să ridicaţi ştacheta, aşa cum ne-aţi obişnuit! Îmi amintesc multe titluri din ZF – „Povestea româncei care i-a scos pe chinezi de pe piaţă“ e unul dintre ele. Sau „Industriaşii României“, articol care m-a bucurat pentru că mă include pe listă şi este o recunoaştere a efortului meu de a avea un business de succes în industrie. n 2000, când am cumpărat o fabrică cu buletinul, şi până acum, toţi anii au fost spectaculoşi. Mă voi referi însă la 2015, când businessul meu Te-Rox a crescut de 89 de ori faţă de 2007, la 30 de milioane de euro cifră de afaceri şi 1.100 de angajaţi. Anii 2015 şi 2016 au fost, de altfel, doi ani de vârf, când am ajuns la cinci fabrici în România, la volume impresionante la export şi o echipă de profesionişti. Mereu mi-am dorit binele companiei, nu am alergat după un profit personal, de aici şi ideea de a pune businessul sub o umbrelă multinaţională, care să ţină pasul cu tehnologia şi să dezvolte un brand puternic la nivel global. Din fericire, în 2020, am găsit partenerul. Aşa cum ştiţi, este vorba despre Holmbergs. Astfel, am decis să vând, proces pe care l-am finalizat în plină pandemie. La mulţi ani, ZF! La cât mai multe poveşti despre businessurile care construiesc România de mâine!

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!