1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Retail – Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill, despre 2004 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acum 18 ani, un moment critic a fost renunţarea la proiectul McDonald’s Italia (în care Dragoş Petrescu era implicat – n.red.). Tot atunci, am luat decizia de a ieşi din parteneriatul (cu Cătălin Mahu – n.red.) privind restaurantele La Mama (cei doi antreprenori fiind împreună în business iniţial – n.red.). Toate s-au întâmplat în acelaşi timp...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

17.11.2022, 00:05

Am ales să vorbesc despre 2004, este un an decisiv pentru cariera mea de antreprenor. Este anul în care am avut curajul să pornesc, alături de Daniel Mischie, un nou brand de restaurante – City Grill. Acum 18 ani, un moment critic a fost renunţarea la proiectul McDonald’s Italia (în care Dragoş Petrescu era implicat – n.red.). Tot atunci, am luat decizia de a ieşi din parteneriatul (cu Cătălin Mahu – n.red.) privind restaurantele La Mama (cei doi antreprenori fiind împreună în business iniţial – n.red.). Toate s-au întâmplat în acelaşi timp. Am mizat pe oameni, nu pe investiţie, am mizat pe oportunitate, pe potenţial, am mizat pe expertiză, pe momentum. În 2004, în acel prim restaurant City Grill, erau la intrare pentru clienţii noştri patru exemplare din ZF. Evident, doar în format fizic la acea vreme. Atât de important este ZF pentru educaţia noastră, pentru interesul de informare al clientului nostru. Astăzi, City Grill este liderul naţional pe segmentul restaurantelor convenience şi la acest succes a participat şi ZF.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!