0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Retail – Educaţie, stil de viaţă şi wellness. Tendinţe în piaţa de well-being: Oamenii caută soluţii pentru longevitate, vor să trăiască mai mult şi mai bine – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Industria de wellness este estimată la 9,8 miliarde de dolari în România, potrivit raportului de cercetare realizat de Global Wellness Institute şi citat de Alina Grozescu.

Alina Grozescu a înfiinţat în 2006 Max Relax, prima companie de masaj pe scaun din România care se adresează zonei corporate.

Ulterior, după o experienţă de peste 13 ani în industria corporate wellness la nivel naţional şi internaţional, în 2015, a creat brandul Wellington, prin care a vrut să aducă mai aproape conceptul de wellbeing de companii.

♦ Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington: „Zona de genom este de asemenea foarte interesantă, se caută soluţii prin care să depistăm mai repede anumite afecţiuni care pot fi tratate şi a ne prelungi astfel viaţa.” Industria de wellness are o dezvoltare constantă, la nivel global, dar şi local, pe măsură ce stresul zilnic afectează din ce în ce mai mulţi oameni, care caută soluţii pentru longevitate, pentru diverse probleme de sănătate, susţine Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington.
Ea a participat la cel mai important eveniment din domeniul Well-being – „Global Wellness Summit”, desfăşurat la Tel Aviv, unde a identificat principalele trenduri în industria de wellness. „Am văzut care sunt trendurile, se vorbeşte foarte mult de longevitate, de faptul că o să trăim mai mult şi în condiţii mai bune, sunt implicaţi foarte mulţi doctori. Zona de genom este de asemenea foarte interesantă, se caută soluţii prin care să depistăm mai repede anumite afecţiuni care pot fi tratate şi a ne prelungi astfel viaţa. Domeniul acesta este în continuă dezvoltare, mai ales la nivel global. Stresul şi tot ce se întâmplă în viaţa noastră ne afectează şi se găsesc tot felul de soluţii, programe care să ajute”, a spus Alina Grozescu pentru ZF. Industria de wellness este estimată la 9,8 miliarde de dolari în România, potrivit raportului de cercetare realizat de Global Wellness Institute şi citat de Alina Grozescu. Această cifră include toate activităţile cu scopul stării de bine, de la produse de îngrijire, la cele de alimentaţie sănătoasă, activităţile fizice, cele turistice cu scop de welness, activităţile pentru angajaţi. Alina Grozescu a înfiinţat în 2006 Max Relax, prima companie de masaj pe scaun din România care se adresează zonei corporate. Ulterior, după o experienţă de peste 13 ani în industria corporate wellness la nivel naţional şi internaţional, în 2015, a creat brandul Wellington, prin care a vrut să aducă mai aproape conceptul de wellbeing de companii. „Pentru Wellington şi Max Relax estimăm undeva la 1,8 mil. euro cifră de afaceri la finalul lui 2022, iar ca număr de clienţi suntem într-o continuă creştere, avem peste 150 de clienţi, companii multinaţionale din mai toate domeniile, din audit, banking, telecomunicaţii”, a mai spus Alina Grozescu. Georgiana Mihalache

Mişcările din piaţa muncii, cu angajaţi care schimbă joburile rapid, îi determină pe angajatori să se gândească la noi metode de a limita fluctuaţia de personal. În plus, un angajat cu probleme de sănătate, fizice sau emoţionale, înseamnă bani pierduţi pentru companii.Alina Grozescu, fondatoarea Max Relax & Wellington  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!