1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Retail – Firma de avocatură Dentons a consiliat mai multe bănci, printre care Raiffeisen Bank România şi BCR, în finanţarea achiziţiei unui portofoliu de retail, deţinut de Cora în România, de către Supernova Group – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Societatea de avocatură Dentons a oferit consultanţă unui sindicat de bănci format din Erste Group Bank, Raiffeisen Bank International, Raiffeisen Bank România şi Banca Comercială Română, în finanţarea achiziţiei de către Supernova Group a şase centre comerciale în care funcţionează unele dintre hipermarketurile retailerului Cora în România, brand deţinut de grupul franco-belgian Louis Delhaize Group. Simona Marin, partener şi coordonator al departamentului de banking & finance din cadrul Dentons Bucureşti, asistată de Sandra Constantin (senior associate), împreună cu Cristina Staicu şi Alin Serea (asociaţi) a coordonat tranzacţia de finanţare de la etapa de structurare până la finalizare, asigurând inclusiv asistenţa necesară pentru alinierea documentaţiei de finanţare cu strategia de achiziţie şi documentele de achiziţie.

Societatea de avocatură Dentons a oferit consultanţă unui sindicat de bănci format din Erste Group Bank, Raiffeisen Bank International, Raiffeisen Bank România şi Banca Comercială Română, în finanţarea achiziţiei de către Supernova Group a şase centre comerciale în care funcţionează unele dintre hipermarketurile retailerului Cora în România, brand deţinut de grupul franco-belgian Louis Delhaize Group. Dentons a asistat sindicatul de bănci într-o tranzacţie complexă de sale & lease-back (vânzare & închiriere) având ca scop finanţarea parţială a achiziţiei de active imobiliare cu o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 140.000 metri pătraţi. De asemenea, împrumutul bancar vizează şi finanţarea parţială a lucrărilor de renovare şi extindere a centrelor comerciale, care urmează să fie finalizate în următorii ani.
Ca urmare a acestei tranzacţii, Louis Delhaize va continua să opereze cele şase hipermarketuri Cora în calitate de chiriaş-ancoră.

Simona Marin, partener şi coordonator al departamentului de banking & finance din cadrul Dentons Bucureşti, asistată de Sandra Constantin (senior associate), împreună cu Cristina Staicu şi Alin Serea (asociaţi) a coordonat tranzacţia de finanţare de la etapa de structurare până la finalizare, asigurând inclusiv asistenţa necesară pentru alinierea documentaţiei de finanţare cu strategia de achiziţie şi documentele de achiziţie. “Această tranzacţie demonstrează capacitatea solidă a Dentons de a reuni o echipă cu multiple competenţe, cu experienţă în finanţarea achiziţiilor şi în finanţarea imobiliară, pentru a oferi soluţii de finanţare pentru tranzacţii complexe.”, spune Simona Marin. Echipa coordonată de Simona Marin a colaborat îndeaproape cu echipa de real estate condusă de Bogdan Papandopol, partener, asistat de Isabela Gheorghe şi Bianca Isache (asociaţi), care au pus la dispoziţia băncilor finanţatoare o evaluare a proiectului din perspectiva aspectelor de drept imobiliar şi a documentaţiei de achiziţie şi închiriere. BPV Grigorescu Ştefănică a oferit asistenţă grupului Supernova în cadrul tranzacţiei, în timp ce Legal Botezatu Estrade Partners a asistat grupurile Louis Delhaize şi Galimmo, companiile deţinătoare ale lanţului de magazine de retail Cora.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!