33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Retail – Fondul de investiţii Abris: Trebuie să fim conştienţi că, odată cu creşterea nivelului de trai şi a urbanizării, creşte şi volumul de deşeuri pe care le producem – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Adrian Sănculescu, head of Abris România şi partener la Abris: Cantitatea şi complexitatea gestionării sunt, de fapt, în creştere, ceea ce înseamnă că trebuie să ne apucăm de treabă şi să implementăm, pentru că evoluţia societăţii şi protecţia mediului în care trăim nu mai pot aştepta. Şi trebuie să nu mai încercăm să inventăm roata,

Adrian Sănculescu, head of Abris România şi partener la Abris: Cantitatea şi complexitatea gestionării sunt, de fapt, în creştere, ceea ce înseamnă că trebuie să ne apucăm de treabă şi să implementăm, pentru că evoluţia societăţii şi protecţia mediului în care trăim nu mai pot aştepta. Şi trebuie să nu mai încercăm să inventăm roata, ci doar să învăţăm să o folosim corect.
♦ Adrian Stănculescu, head of Abris România şi partener la Abris, este de părere că provocarea cea mai mare a României o reprezintă complexitatea implementării sistemelor de gestiune a deşeurilor, întrucât este nevoie de coordonare între mai mulţi stakeholderi – reglementatori, autorităţi, colectori, reciclatori, producători, finanţatori şi consumatori.

Fondul de investiţii Abris, care controlează grupul de firme Green Group, activ în domeniul reciclării, are în vedere să implementeze măsuri de eficienţă energetică şi în celelalte companii pe care le deţine.

„Avem programe de sustenabilitate în toate companiile din portofoliul nostru, acestea fiind gestionate de persoane dedicate din cadrul Abris, dar şi din companii. Unul dintre proiectele cele mai interesante pe care le urmărim acum este să identificăm cel mai sustenabil mod de a atinge independenţa energetică într-una din companiile noastre de producţie –analizăm un sistem de panouri solare, producţie de hidrogen şi cogenerare“, spune Adrian Stăn­culescu, head of Abris România şi partener la Abris.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!