1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Gaetan Pacton, directorul general al Profi, despre anul 2016 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anul 2016 a fost cu siguranţă unul special pentru Profi, plin de realizări şi recunoaşteri importante, un an care a marcat saltul către o creştere încă şi mai accelerată a reţelei.

Tot 2016 este şi anul când reţeaua noastră a ajuns să numere 500 de unităţi, confirmându-şi poziţia de cea mai extensă reţea de retail din ţară.

Mai mult decât atât, în 2016, Enterprise Investors, acţionarul nostru la acea vreme, a luat decizia să vândă compania către fondul de investiţii Mid Europa Partners, acţiune finalizată la începutul anului următor prin cea mai mare tranzacţie din retailul autohton, în valoare de 533 de milioane de euro.

21.11.2022, 10:18

Anul 2016 a fost cu siguranţă unul special pentru Profi, plin de realizări şi recunoaşteri importante, un an care a marcat saltul către o creştere încă şi mai accelerată a reţelei. În acel an, Profi a decis să susţină sportul românesc, echipa naţională de handbal feminin. Tot atunci, viteza noastră de extindere a crescut într-atât încât am ajuns să deschidem şi câte şase magazine într-o zi, ritm nemaiîntâlnit până la momentul respectiv în România. Tot 2016 este şi anul când reţeaua noastră a ajuns să numere 500 de unităţi, confirmându-şi poziţia de cea mai extensă reţea de retail din ţară. Mai mult decât atât, în 2016, Enterprise Investors, acţionarul nostru la acea vreme, a luat decizia să vândă compania către fondul de investiţii Mid Europa Partners, acţiune finalizată la începutul anului următor prin cea mai mare tranzacţie din retailul autohton, în valoare de 533 de milioane de euro. Astfel, 2016 ne-a dovedit o dată în plus că o echipă rodată şi hotărâtă, care acţionează în baza unui plan bine gândit şi se adaptează situaţiei locale luând decizii rapid, este ceea ce stă la baza succesului nostru ca firmă românească ce decide aici în ţară, la Timişoara, cele mai bune măsuri pentru propria sa dezvoltare. Aproape sigur am face acelaşi lucru (dacă ar fi să o luăm de la capăt – n.red.), doar că ceva mai repede, căci acum avem şi mai multă încredere în forţa echipei care între timp a acumulat un plus de experienţă şi dovedeşte că are o gândire strategică solidă! Coincidenţă sau nu, în acelaşi an, Ziarul Financiar publica articolul „La mulţi ani clasei de business. ZF proclamă 2016 „Anul antreprenorilor”, considerând că a sosit timpul ca economia românească să îşi descopere noua forţă care să o ducă mai departe. Profi, credem noi, este exact acel gen de forţă cu putere de exemplu care dovedeşte că nimic nu este imposibil când se adună la un loc pricepere şi hotărâre.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!