4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – George Copos, holdingul ANA, despre anul 2018 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

 () În 2018 Holdingul Ana a decis să lanseze un ambiţios proiect şi să construiască un turn de birouri care să fie un reper de arhitectură modernă pentru Capitală: clădirea Ana Tower.

Lucrările au început în acelaşi an şi s-au finalizat în luna martie a anului 2020, într-un timp record de doi ani şi trei luni.

A rezultat cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din Bucureşti, un imobil premium de 25 de etaje, situat în zona Pieţei Presei, chiar lângă hotelul Crowne Plaza, în Zona Verde a Capitalei.

21.11.2022, 15:00

 (…) În 2018 Holdingul Ana a decis să lanseze un ambiţios proiect şi să construiască un turn de birouri care să fie un reper de arhitectură modernă pentru Capitală: clădirea Ana Tower. Lucrările au început în acelaşi an şi s-au finalizat în luna martie a anului 2020, într-un timp record de doi ani şi trei luni. A rezultat cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din Bucureşti, un imobil premium de 25 de etaje, situat în zona Pieţei Presei, chiar lângă hotelul Crowne Plaza, în Zona Verde a Capitalei. Construcţia, cea de-a treia cea mai înaltă clădire din România, este clasificată tip A, are peste 43.700 mp care corespund celor 25 de etaje precum şi peste
7.000 mp alocaţi celor peste 400 de locuri de parcare dispuse suprateran şi pe 3 etaje subterane. Având o construcţie bazată pe modularitate, edificiul poate fi adaptat la nivelul fiecărui etaj astfel încât să satisfacă nevoile oricărui chiriaş. (…) Holdingul Ana, pe care l-am creat, are o istorie la fel de lungă precum democraţia instaurată în România după 1989. Au fost mulţi ani cruciali în istoria noastră: 1990, anul în care am lansat prima companie, Ana Co. 1992, anul în care a erupt pe piaţă Ana Electronic. 1996, anul în care ne-am diversificat activitatea, intrând în telecomunicaţii, în industria producătoare de motoare electrice şi în industria hotelieră. 1999, anul în care am intrat în sectorul transporturilor pe cablu. 2005, anul în care hotelul Athenee Palace a devenit „perla coroanei” în Ana Hotels.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!