4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Retail – Grup Şerban Holding, companie fondată de Nicolae Şerban implementează o nouă identitate vizuală, după ce a atins pragul de 120 mil. euro şi s-a listat la Bursa de Valori Bucureşti – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă implementarea unei noi imagini de brand, adaptată la noua structură a afacerii, ca urmare a listării la Bursa de Valori Bucureşti, la finalul lunii februarie a acestui an. „De-a lungul celor 27 de ani de existenţă a afacerii pe piaţa din

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă implementarea unei noi imagini de brand, adaptată la noua structură a afacerii, ca urmare a listării la Bursa de Valori Bucureşti, la finalul lunii februarie a acestui an. „De-a lungul celor 27 de ani de existenţă a afacerii pe piaţa din România am investit constant în creşterea şi diversificarea activităţii noastre pentru a construi un brand de încredere pentru România şi nu numai. În toată această perioadă, Grup Şerban a avut parte de o creştere continuă prin implementarea de proiecte de succes şi lansarea de produse diversificate. În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la Bursa de Valori Bucureşti,” a declarat Nicolae Şerban, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Grup Şerban Holding.
Astfel, repreprezentanţii grupului au considerat că este momentul să se îndrepte către o nouă identitate vizuală, care să transmită ceea ce Grup Şerban este astăzi: o afacere de familie transformată într-un grup de firme format din peste 400 de oameni şi axat pe furnizarea de produse şi servicii în domenii, precum agricultură, creşterea păsărilor, panificaţie, patiserie-cofetărie sau alimentaţie publică. Implementarea unei noi identităţi vizuale a reprezentat un pas necesar pentru Grup Şerban, având în vedere dimensiunea afacerii, o companie locală cu o cifră de afaceri de 120 de milioane de euro în prezent, precum şi potenţialul de dezvoltare în continuare a activităţilor la nivelul grupului. În 2021, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 462 milioane de lei şi un profit net de 25,8 milioane de lei, conform reprezentanţilor companiei. Grup Şerban Holding este un grup de firme care şi-a început activitatea în Oneşti (jud. Bacău), în 1994. Structura grupului este integrată şi are următoarele domenii de activitate: agricultură, comerţ cu cereale, plante oleaginoase şi legume, creşterea păsărilor, panificaţie, patiserie-cofetărie, alimentaţie publică (lanţ propriu de magazine – Băcăniile Şerban), distribuţie şi transport.          

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!