4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Retail – Grup Şerban Holding, cu o capitalizare de 334 mil. lei, îşi schimbă identitate vizuală după listarea la Bursa de Valori. Grupul vizează realizarea unor investiţii de 250 mil. lei în următorul deceniu – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Nicolae Şerban, preşedintele Consi liului de Administraţie al Grup Şerban Holding: În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la BVB.

♦ Începând din 2022, grupul va investi într-un sistem de irigaţii în Lunca Siretului care să acopere o suprafaţă totală de 3.000 de hectare pentru legumicultură până în 2025 ♦ Pentru anul agricol 2021-2022, compania va face conversia unei suprafeţe de 6.000-7.000 de hectare în sistem no till...

Grup Şerban Holding (simbol GSH), companie antre prenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă implemen tarea unei noi imagini de brand şi investiţii de 250 de milioane de lei pentru următorul deceniu în creşterea suprafeţei agricole...

Nicolae Şerban, preşedintele Consi­liului de Administraţie al Grup Şerban Holding: În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la BVB.
♦ Începând din 2022, grupul va investi într-un sistem de irigaţii în Lunca Siretului care să acopere o suprafaţă totală de 3.000 de hectare pentru legumicultură până în 2025 ♦ Pentru anul agricol 2021-2022, compania va face conversia unei suprafeţe de 6.000-7.000 de hectare în sistem no till, care presupune lucrări fără perturbarea solului prin procesare.

Grup Şerban Holding (simbol GSH), companie antre­prenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă implemen­tarea unei noi imagini de brand şi investiţii de 250 de milioane de lei pentru următorul deceniu în creşterea suprafeţei agricole, sisteme de irigaţii sau dezvoltarea producţiei.

„De-a lungul celor 27 de ani de existenţă a afacerii pe piaţa din România am investit constant în creşterea şi diversificarea activităţii noastre pentru a construi un brand de încredere pentru România şi nu numai. În toată această perioadă, Grup Şerban a avut parte de o creştere continuă prin implementarea de pro­iecte de succes şi lansarea de produse diversificate. În 2022, am făcut un nou pas în dezvoltarea noastră prin listarea la Bursa de Valori Bucureşti“, a declarat Nicolae Şerban, preşedintele Consi­liului de Administraţie al Grup Şerban Holding.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!