2.6 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Retail – Grupul suedez Lantmännen Unibake, care are o fabrică de chifle în Pantelimon, pariază pe o nouă unitate care îi va aduce afaceri de 100 mil. euro anual – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

♦ Producătorul va investi circa 90 de milioane de euro în noua unitate de producţie şi va angaja 300 de oameni. Lantmännen Unibake România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de panificaţie, care realizează chifle pentru hamburgeri şi hot-dog inclusiv pentru gigantul din sectorul restaurantelor McDonald’s, a început construcţia noii fabrici

♦ Producătorul va investi circa 90 de milioane de euro în noua unitate de producţie şi va angaja 300 de oameni.

Lantmännen Unibake România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de panificaţie, care realizează chifle pentru hamburgeri şi hot-dog inclusiv pentru gigantul din sectorul restaurantelor McDonald’s, a început construcţia noii fabrici din Pantelimon (jud. Ilfov), în care va realiza specialităţi de pâine premium.

Noua unitate de producţie se află lângă actuala fabrică, pe care Lantmännen Unibake România a cumpărat-o în urmă cu şase ani şi care produse atât pentru piaţa locală, cât şi pentru export. „După prima linie, se va dubla capaci­ta­tea de producţie actuală, după a doua linie se va mai dubla o dată această capa­citate, deci în final vom ajunge la o pro­ducţie de 60.000-70.000 de tone. La «matu­ritate», fabrica va genera afaceri de peste 100 de milioane de euro“, a spus Viorel Ognean, managing director Lantmännen Unibake România, care adaugă că terenul pe care se construieşte noua fabrică a fost cumpărată la circa un an după ce Lantmännen a intrat pe piaţa locală. Grupul a intrat direct pe piaţa locală în anul 2016, atunci când a cumpărat active din domeniul de panificaţie ale Goodmills România (fosta Titan SA).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!