28 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Retail – Harta magazinelor de bricolaj din Bucureşti şi împrejurimi: ce variante de „shopping“ au constructorii şi meşterii de ocazie? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Lider se dovedeşte a fi Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România ♦ Retailerii de bricolaj concurează pe o piaţă a cărei valoare este estimată la peste cinci miliarde de euro anual...

Cu peste 20 de magazine pline de materiale de construcţii şi decoraţiuni, ale celor mai mari retaileri de profil din ţară, Bucureştiul este „tărâmul făgăduinţei“ pentru constructori, dar şi pentru meşterii de ocazie, care iau în propriile mâini responsabilitatea construirii sau a renovării.

Lider se dovedeşte a fi Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România.

♦ Lider se dovedeşte a fi Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România ♦ Retailerii de bricolaj concurează pe o piaţă a cărei valoare este estimată la peste cinci miliarde de euro anual.

Cu peste 20 de magazine pline de materiale de construcţii şi decoraţiuni, ale celor mai mari retaileri de profil din ţară, Bucureştiul este „tărâmul făgăduinţei“ pentru constructori, dar şi pentru meşterii de ocazie, care iau în propriile mâini responsabilitatea construirii sau a renovării.

Lider se dovedeşte a fi Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România. Dedeman este cea mai puternică afacere antreprenorială românească, fiind integral deţinută de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 10,03 miliarde de lei, în creştere cu 11% faţă de anul precedent. La final de 2021 compania avea 11.948 de angajaţi şi 57 de magazine.

Nu departe de liderul ca număr de magazine se înscriu britanicii de la Kingfisher, care deţin în România reţeaua Brico Dépôt. Din cele 35 de magazine ale lanţului cu acest nume, şase se află în Bucureşti. Mai mult, britanicii au lansat în 2020 şi un concept nou de magazine, de tip outlet, cu o primă deschidere în Chiajna, lângă Bucureşti, urmată de o a doua – la Brăila, planul fiind extinderea acestui format de magazin pe piaţa locală.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!