0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Retail – IKEA – A vândut hotdogi în România cât pentru un drum la… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

IKEA a depășit borna afacerilor de 1 miliard lei în România și a vândut hotdogi cât pentru un drum până la Timișoara.

Grupul suedez de mobilă IKEA, cel mai mare retailer de mobilă din lume, și-a majorat vânzările totale din România, în anul fiscal 2022, cu 2,5%, din care cele online au avut o creștere de peste 13% comparativ cu anul precedent.

Ce se va întâmpla pe piața de retail din România, cum pot fi atrași mai mulți clienți profitând de ridicarea restricțiilor, cum poți îmbina eficient canalul de vânzare online cu magazinul fizic va fi explicat la PROFIT E-Commerce...

Grupul suedez de mobilă IKEA, cel mai mare retailer de mobilă din lume, și-a majorat vânzările totale din România, în anul fiscal 2022, cu 2,5%, din care cele online au avut o creștere de peste 13% comparativ cu anul precedent. Retailerul a vândut peste 22 de milioane de produse, dintre care 66,55% au fost piese de mobilier și 34,2% accesorii, cifra de afaceri ajungând la peste 1 miliard de lei.

În vară, Profit.ro a anunțat că IKEA a trecut în România de borna de 1 miliard lei afaceri și și-a triplat profitul. Grupul pregătește investiții de 3 miliarde de euro în magazine existente și noi, inclusiv în România

Circa 4,5 milioane de oameni au vizitat magazinele IKEA din România, iar magazinul online a avut  peste 31,2 milioane de vizitatori. Anul fiscal 2022 a înregistrat o creștere și în ceea ce privește comenzile online, compania înregistrând un total de circa 400.000 de comenzi. 

În ultimele 12 luni au fost vânduți peste 2,5 milioane de hotdogi, o cantitate suficientă, conform companiei, „pentru a crea un drum de 433 kilometri până la Timișoara”, zonă care reprezintă următorul reper important în extinderea IKEA în România.

Grupul suedez de mobilă se pregătește de deschiderea magazinului din TimișoaraTimișoara este orașul în care compania a tot amânat deschiderea unei unități deși de aici primea printre cele mai multe comenzi online.

În noiembrie 2021, Profit.ro a anunțat că magazinul din Timișoara ar urma să fie deschis la finele acestui an.

La acest moment, compania suedeză are două magazine în România, ambele în București, primul deschis în 2007, în Băneasa, iar al doilea în 2019, în zona Theodor Pallady.

Reprezentanții IKEA a anunțat în repetate rânduri că au pe listă Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, pentru noi magazine.

Acum, lucrările la noul magazin, din Timișoara, sunt aproape de finalizare, iar compania caută viitori angajați.

La sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai noului magazin IKEA. Acesta își va deschide porțile la începutul anului 2023, conform celor de la AJOFM.

Reprezentanții retailerului au solicitat ajutorul și îndrumare pentru găsirea celor mai potrivite persoane care să ocupe cele 180 locuri de muncă vacante create de noua unitate.

Angajatorul nu a uitat ca județul Timiș găzduiește refugiați ajunși în România din multe colțuri ale lumii și au pregătit un program de internship special gândit pentru o integrare mai ușoară a acestora, arată sursa citată.

VIDEO AVM cinematic studio 

Ikea va investi 3 miliarde de euro pentru dezvoltarea și extinderea rețelei de magazine până la finele anului viitor, inclusiv în România, o mare parte din sumă fiind destinată transformării magazinelor existente de la periferiile orașelor, astfel încât acestea să poată fi folosite și ca centre de distribuție pentru comenzile online.

În ultimii trei ani fiscali, Ingka a investit aproximativ 2,1 miliarde de euro în magazine noi și existente în cele 32 de piețe ale sale.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!