4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Retail – Îmbrăcăminte – Blocajul lanțurilor de aprovizionare ar putea… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Aceste deficite de aprovizionare ar urma să îi direcționeze pe și mai mulți oameni spre companiile care vând haine second hand, precum Poshmark Inc, ThredUp Inc și ReaReal... Analiștii se așteaptă ca retailerii de haine second hand ThredUp și Poshmark să își îmbunătățească estimările privind vânzările de sfârșit de an... Peste o treime dintre cumpărători declară că este posibil să cumpere haine second hand pentru sezonul de sărbători din acest an, iar nivelul crește la 50% pentru persoanele cu vârsta până la 40 de ani... Retailerii care vând articole second hand au înregistrat o creștere explozivă în ultimii ani pe măsură ce consumatorii preocupați de mediu din Generația Z și Millennials sunt din ce în ce mai interesați să cumpere produse folosite și să își reducă impactul asupra mediului..

Analiștii se așteaptă ca retailerii de haine second hand ThredUp și Poshmark să își îmbunătățească estimările privind vânzările de sfârșit de an, în condițiile în care lipsa de haine noi în magazine îi determină pe cumpărători să ia în considerare opțiunea second hand pentru sărbători, transmite Reuters.

Un studiu realizat în luna octombrie de firma de consultanță Adobe Analytics a descoperit că segmentul hainelor avea cel mai ridicat nivel de stoc epuizat în rândul retailerilor americani. Aceste deficite de aprovizionare ar urma să îi direcționeze pe și mai mulți oameni spre companiile care vând haine second hand, precum Poshmark Inc, ThredUp Inc și ReaReal, care nu sunt afectate în aceeași măsură de blocarea lanțurilor globale de aprovizionare deoarece își obțin produsele în principal din dulapurile gospodăriilor americane, scrie Agerpres.

“Stocurile sunt limitate acum. Consumatorii vor cumpăra de acolo de unde vor găsi stocuri, pentru a se asigura că obțin din timp articolele pentru sărbători”, spune Jessica Ramirez, analist retail la Jane Hali & Associates.

Retailerii care vând articole second hand au înregistrat o creștere explozivă în ultimii ani pe măsură ce consumatorii preocupați de mediu din Generația Z și Millennials sunt din ce în ce mai interesați să cumpere produse folosite și să își reducă impactul asupra mediului. Iar piața ar urma să devină și mai mare. Peste o treime dintre cumpărători declară că este posibil să cumpere haine second hand pentru sezonul de sărbători din acest an, iar nivelul crește la 50% pentru persoanele cu vârsta până la 40 de ani, potrivit unui studiu efectuat de Accenture în rândul cumpărătorilor americani.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!