2.9 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Retail – Interviu. Angela Creţu, CEO-ul Avon la nivel global: Anul 2023 va fi unul fără precedent, iar cea mai mare greşeală pe care executivii ar putea să o facă e să încerce să aplice soluţii care au funcţionat în alte crize – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

euro anual, o companie care are prezenţă în circa 70 de ţări ► România este una dintre cele mai puternice cinci pieţe pentru grup ► Avon face parte din grupul Natura ce cuprinde patru branduri operate independent.

Executivul român Angla Creţu, CEO-ul Avon la nivel global, este de părere că anul 2023 va fi unul fără precedent, iar cea mai mare greşeală pe care ar putea să o facă execu tivii ar fi să îi pună o etichetă cunoscută.

Angela Creţu, CEO-ul Avon la nivel global: Consumatorii din Europa de Vest au fost surprinşi de situaţia actuală dat fiind că de circa trei decenii ei nu au suferit nicio contracţie a puterii de cumpărare. Astfel, acum şi-au schimbat comportamentul de consum mai dramatic decât cei din Est, unde impactul inflaţiei şi crizei asupra oamenilor a fost şi mai mare.
► Avon este un business de peste 4 mld. euro anual, o companie care are prezenţă în circa 70 de ţări ► România este una dintre cele mai puternice cinci pieţe pentru grup ► Avon face parte din grupul Natura ce cuprinde patru branduri operate independent. Este vorba de Avon, Natura, The Body Shop şi Aesop.

Executivul român Angla Creţu, CEO-ul Avon la nivel global, este de părere că anul 2023 va fi unul fără precedent, iar cea mai mare greşeală pe care ar putea să o facă execu­tivii ar fi să îi pună o etichetă cunoscută.

„Dacă percepi 2023 ca pe un simplu an de criză e o greşeală imensă. Va fi un an fără precedent, iar a încerca să aplici soluţii sau planuri care au funcţionat în crizele anterioare nu va funcţiona. Cu modestie, agilitate şi un strop de nebunie, va trebui să acţionezi în timp real la ce se va întâmpla în fiecare moment în piaţă“, a spus ea într-un interviu ZF.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!