4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Interviu Paul Barnett, şeful Ursus Breweries, la final de mandate: România este parte a Uniunii Europene, are o poziţie bună, oamenii sunt plini de energie şi dedicaţi, de ce nu ai investi în România? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Am investit în fabrica din Braşov unde avem un buget de investiţii de 50 de milioane de euro pentru a moderniza şi extinde capacitatea de producţie şi vor mai fi astfel de proiecte în anii ce vor urma.

„Când ai în portofoliu fabrici cu o istorie chiar şi de 300 de ani nu ai de ales decât să te gândeşti pe termen lung şi să faci investiţii.

Gandul.ro Previziunea unui 'călător în timp', care spune că vine din viitor.

Paul Barnett, preşedinte, Ursus Breweries: Acţionarii companiei-mamă, din Japonia, consideră România o piaţă foarte atractivă şi o văd ca pe o piaţă care va creşte pe termen lung. Aşa că ne-au dat bani pentru a investi. Am investit în fabrica din Braşov unde avem un buget de investiţii de 50 de milioane de euro pentru a moderniza şi extinde capacitatea de producţie şi vor mai fi astfel de proiecte în anii ce vor urma.
♦ Am învăţat că sunt perioade de creştere, de scădere, dar ele trec şi trebuie să te gândeşti la viitor. Iar grupul Asahi investeşte pe termen lung în România.

Paul Barnett, care la finalul acestui an îşi va încheia mandatul de preşedinte al Ursus Breweries, liderul pieţei de bere din România, consideră că este o perioadă dificilă pentru întreaga economie şi implicit pentru piaţa berii, dar spune că a învăţat că aceste perioade de volatilitate trec şi că cel mai important lucru este să construieşti pe termen lung.

„Când ai în portofoliu fabrici cu o istorie chiar şi de 300 de ani nu ai de ales decât să te gândeşti pe termen lung şi să faci investiţii. România este parte a Uniunii Europene, are o poziţie bună, oamenii sunt plini de energie şi dedicaţi, de ce nu ai investi în România?“, a spus într-un interviu pentru ZF executivul.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!