5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Ioan Bican, Kärcher: Vrem ca România să fie un nucleu pentru tot ce ţine de aspiratoarele grupului, de la cercetare şi proiectare, până la produsul final – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Ion Bican, managing director al CER Cleaning Equipment: Anul acesta vom produce peste 3 milioane de aspiratoare, în cel mai bun caz vom ajunge la 3,5 milioane de unităţi la Curtea de Argeş. Avem în echipă 1.050 de oameni, o parte dintre ei luaţi în leasing. ♦ Germanii de la Kärcher au local două fabrici

Ion Bican, managing director al CER Cleaning Equipment: Anul acesta vom produce peste 3 milioane de aspiratoare, în cel mai bun caz vom ajunge la 3,5 milioane de unităţi la Curtea de Argeş. Avem în echipă 1.050 de oameni, o parte dintre ei luaţi în leasing.
♦ Germanii de la Kärcher au local două fabrici proprii, în care realizează aspiratoare ♦ Există şi un birou de cercetare-dezvoltare, iar acesta va fi extins ♦ Producţia ia integral drumul exportului, pentru ca apoi un mic număr de articole să fie readus de divizia comercială pe plan local.

Compania CER Cleaning Equipment din judeţul Argeş, cea care operează activităţile locale de pro­ducţie ale grupului german Kärcher, va termina anul acesta cu afaceri de circa 800 de milioane de lei, cu 40% mai mari decât în 2021, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Din păcate, nu ajungem anul acesta la pragul de 1 miliard de lei, însă sperăm ca în 2023, odată cu implementarea proiectelor pe care le avem acum în curs, să ne apropiem de acest prag sau chiar să îl depăşim. În 2022, cred că vom fi undeva la 800 mil. lei cifră de afaceri, ceva mai jos decât am fi vrut noi“, spune Ion Bican, executivul ce conduce operaţiunile de producţie ale Kärcher în România.

El adaugă că actualul context e complicat, sunt multe variabile în joc, aşa că e greu de făcut o previziune precisă. Totuşi, obiectivul de 1 mld. lei afaceri în România se menţine.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!