5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – Jean Dumitrescu, Aquila: E un moment bun pentru achiziţii. Anul acesta am parcurs 11 posibile achiziţii şi am depus o ofertă neangajantă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Depozitul Aquila din Dragomireşti, judeţul Ilfov, care are are o capacitate de 43.000 de paleţi.

♦ Aquila, liderul pieţei de distribuţie de bunuri de larg consum, listat la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul AQ, vrea să se dezvolte pe segmentul de alimente congelate, dar ia în calcul şi preluări de companii.

„Anul acesta am parcurs 11 targeturi în care suntem în diverse faze de negociere pe cele două profiluri principale: distribuţie şi brand owner cu eventuală producţie.

Depozitul Aquila din Dragomireşti, judeţul Ilfov, care are are o capacitate de 43.000 de paleţi.
♦ Aquila, liderul pieţei de distribuţie de bunuri de larg consum, listat la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul AQ, vrea să se dezvolte pe segmentul de alimente congelate, dar ia în calcul şi preluări de companii. De altfel, anul acesta a avut „pe masă“ câteva posibile achiziţii.

„Anul acesta am parcurs 11 targeturi în care suntem în diverse faze de negociere pe cele două profiluri principale: distribuţie şi brand owner cu eventuală producţie. Şi pe unele dintre aceste companii cu care am avut negocieri le-am abandonat în mare parte din cauza evaluaării. Credem că acest context de piaţă o să ne ajute pentru că aşteptările pe care le au proprietarii cu privire la evaluarea propriilor companii în acest context inflaţionist şi mediu incert se vor mai ajusta. Am depus şi o ofertă nean­gajantă“, a spus Jean Dumitrescu, investor relations direc­tor în Aquila. El adaugă faptul că distri­buitorul îşi doreşte să plătească preţul corect şi să aducă valoare adăugată prin investiţia respectivă atât prin portofoliul de produse, cât şi ca model operaţional.

El a fost prezent la o conferinţă organizată la depozitul din Dragomireşti (jud. Ilfov), care are are o capacitate de 43.000 de paleţi. În total, Aquila are o capacitate de depozitare de 124.000 de paleţi şi o flotă de peste 1.600 de autovehicule. Aquila acoperă toate canalele de vânzare – retail modern, retail tradi­ţional, HoReCa, benzinării şi travel retail, adică 67.000 de puncte de vânzare, echivalentul a 90% din piaţă.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!