2.4 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Retail – Kaufland a deschis un nou magazin în Bucureşti şi a ajuns la o reţea locală de 158 de unităţi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Retailerul german Kaufland, activ pe segmentul hipermarketurilor cu preţuri mici, a inaugurat joi, 24 noiembrie, un nou magazin în Bucureşti, pe Bld.

În România, germanii deţin o reţea de 158 de unităţi, iar prin noul Kaufland situat pe Bld.

Noul hipermamarket Kaufland are o suprafaţă totală de peste 5.000 mp şi un spaţiu de vânzare de aproximativ 3.400 mp.

Retailerul german Kaufland, activ pe segmentul hipermarketurilor cu preţuri mici, a inaugurat joi, 24 noiembrie, un nou magazin în Bucureşti, pe Bld. Basarabia, ajungând la o reţea  de 1.500 de unităţi în Europa. În România, germanii deţin o reţea de 158 de unităţi, iar prin noul Kaufland situat pe Bld. Basarabia compania a ajuns la un număr de 20 de magazine în Bucureşti. Noul hipermamarket Kaufland are o suprafaţă totală de peste 5.000 mp şi un spaţiu de vânzare de aproximativ 3.400 mp. Hipermarketul este alimentat cu energie electrică verde şi dispune de panouri fotovoltaice cu o suprafaţă de peste 550 mp, o investiţie totală de aproximativ 100.000 euro. Deschiderea noului magazin Kaufland a presupus crearea  a peste 100 de locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Parcarea are o capacitate de circa 270 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilităţi şi 7 pentru părinţi.
’’Ne-am dezvoltat de la o afacere germană de familie la o companie comercială activă la nivel internaţional, cu peste 148.000 de angajaţi. Pentru a le oferi clienţilor noştri o experienţă perfectă la cumpărături, digitalizarea şi sustenabilitatea joacă în prezent un rol esenţial’’, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România şi Republica Moldova.

Kaufland este prezent în opt ţări europene şi are o cifră annuală de afaceri de 27,3 miliarde de euro. Expansiunea internaţională a Kaufland a început cu intrarea pe piaţa din Republica Cehă în anul 1998. Până în 2006, au urmat deschideri în Slovacia, Croaţia, Polonia, România şi Bulgaria. În decembrie 2010, compania a aniversat magazinul cu numărul 1.000 în Europa, odată cu deschiderea magazinului din Berlin-Lichterfelde. În 2019, s-a deschis primul magazin Kaufland din Republica Moldova. laurenţiu.cotu@zf.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!